Keto Guru – Tablet Ketogenik untuk Pengbentuk Badan Aktif?

Keto Guru Tablet kurus Malaysia

Keto Guru adalah penyelesaian pemangka badan yang baru. Ia berfungsi mengikut prinsip diet ketogenik. Pengeluarnya adalah syarikat ‘Genius Rainbow’ Ltd. dan berpangkalan di Hong Kong. Firma itu telah menyenaraikan bahan-bahan utamanya sebagai ekstrak aktif asid amino L-glutamine, magnesium, kalium, Vitamin B3, dan Vitamin B6. Ia juga telah menyatakan bahawa tablet membentuk badan semulajadi sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita. Terutama, jika mereka mahu menyokong organisma semasa melalui ketosis. Ini adalah proses mengajarnya untuk membakar tisu lemak untuk tenaga dan bukannya karbohidbah. Kebanyakan ulasan pengguna dan pendapat pelanggan, boleh didapati sebagai maklum balas dalam talian, adalah positif. Komentar tidak menyebut penampilan kesan sampingan yang negatif atau kontra.

Laman Web Rasmi

Tablet asal Keto Guru dietary supplement hanya boleh dipesan dengan mengisi borang di laman web rasmi. Penyelesaian pelangsingan ini tidak boleh didapati di mana-mana portal jualan dalam talian, seperti Watson atau Shopee. Pelanggan tidak akan berjaya dalam cuba mencari jadual effervescent pemakanan di farmasi. Mereka boleh mendapatkan salinan dengan meninggalkan nama dan nombor telefon yang sahih dalam bentuk digital. Mereka akan dihubungi oleh wakil syarikat pengedaran untuk mengosongkan butiran penghantaran. Diskaun promosi biasa membolehkan pil larut dibeli dengan diskaun daripada harga asal. Pengguna boleh membaca fakta yang lebih eksklusif dalam kajian Keto Guru berikut.

Apa itu Ketosis? Bagaimana Kita Boleh MencetuskanNya?

Ketosis adalah proses semula jadi dalam badan. Ia boleh dibawa dengan pergi pada diet yang kaya dengan lemak dan protein yang sihat. Organisma manusia mempunyai keupayaan semula jadi untuk memasukinya sebaik sahaja sumber makanan utama diubah. Manusia pernah berfungsi seperti ini kembali pada zaman prasejarah apabila pengambilan utama kita terdiri daripada permainan yang baru ditangkap. Sebaik sahaja kami mula memupuk tanaman dan pengeluaran masakan moden memperkenalkan pemanis tiruan, kami beralih kepada karbohidrat sebagai sumber tenaga.

Salah satu rejimen pemakanan yang paling terkenal yang meletakkan prinsip ini untuk bekerja adalah diet ketogenik. Ia tidak termasuk karboh hampir sepenuhnya, membuat ruang hanya untuk segelintir gula semulajadi. Tetapi ia menggalakkan penggunaan hampir setiap daging tanpa lemak atau ikan yang kaya dengan asid lemak Omega-3. Sayur-sayuran juga diletakkan di atas kekacang. Begitu juga dengan herba, rempah, dan perasa. Seseorang boleh mengasah makanan atau salad dengan semua kunyit yang diinginkan oleh seseorang, sebagai contoh! Kebanyakan buah-buahan, bagaimanapun, adalah tidak!

Berikut adalah beberapa fakta menarik mengenai diet keto bahawa pengguna mungkin tidak menyedari:

 • Tempoh purata untuk tubuh belajar membakar lemak dan bukannya karboh adalah 2 minggu hingga 1 bulan.
 • Orang-orang yang berada di atasnya mungkin merasa sedikit pening, letih, letih, dan saraf tanpa sebab yang jelas.
 • Sebaik sahaja tempoh percubaan ini berlalu, mereka akan menikmati memori yang lebih baik, tumpuan, dan peningkatan tahap tenaga.
 • Pelan pemakanan disyorkan untuk penghidap penyakit Alzheimer, Parkinson’s, epilepsi, jerawat, sindrom ovari polikstik, penyakit jantung, kencing manis, dan gejala prediabetes;
 • Ia membolehkan seseorang mempunyai snek yang sihat dan lazat, seperti zaitun, telur, ikan berlemak, daging, keju rendah lemak, kacang, dan coklat gelap;

diet keto

Apakah Jenis Pelan Pemakanan Keto yang berbeza?

Seperti mana-mana kaedah pengarcaan badan yang sihat, terdapat variasi yang berbeza. Yang berasingan daripada mereka diarahkan untuk orang yang mempunyai matlamat yang berbeza. Pengguna yang ingin berada di salah seorang daripada mereka harus tahu bahawa hanya versi standard dan protein tinggi telah dikaji secara meluas. Dua yang lain adalah yang terbaik disyorkan untuk ahli sukan dan atlet profesional.

Mari kita lihat apa yang mereka:

 • Diet ketogenik standard (SKD): Versi ini biasanya mempunyai 75% lemak sihat, 20% protein, dan 5%karboh.
 • Diet ketogenik kitaran (CKD): Ia terdiri daripada 5 hari ketogenik ketat yang benar-benar tidak termasuk karboh. Kemudian, terdapat 2 hari untuk menyusun semula badan dengan karbohidrat dan glukosa.
 • Diet ketogenik yang disasarkan (TKD): Atlet profesional dinasihatkan untuk menambah karboja ke rancangan makanan harian mereka di sekitar latihan.
 • Diet ketogenik protein tinggi (HPKD): Ia menanggung persamaan rapat dengan SKD. Satu-satunya perbezaan adalah bahawa peratusan protein dipam sedikit. Pelan hidangan harian harus kelihatan seperti ini – 60% lemak, 30% protein, dan 5% karboh.

Tablet Keto Guru larut membentuk badan bekerja pada prinsip yang sama seperti diet keto. Oleh kerana ia populariti, orang bahkan berkata Keto Guru Diet. Maklumat ini dikeluarkan oleh pengeluarnya – syarikat ‘Genius Rainbow’ Ltd. yang beribu pejabat di Hong Kong. Formula organiknya termasuk banyak nutrien yang berdaya maju yang bertujuan untuk membuat proses peralihan kepada ketosis lebih ringan. Pengguna telah berkongsi maklum balas yang kebanyakannya positif dalam testimoni pelanggan mereka dan ulasan di Internet.

Apa itu Keto Guru Tablet?

keto guru tablet testimoni

Keto Guru adalah cara untuk menggalakkan proses metabolik, menurunkan berat badan dan menyegarkan badan. Keto Guru bertujuan untuk menjadi pelengkap kepada prinsip pemakanan ketogenik. Ia termasuk kompleks semulajadi bahan-bahan yang berbeza digabungkan dalam satu formula bio-kosmetik. Tujuan mereka adalah untuk memberikan tona, tenaga dan stamina kepada badan. Dengan cara ini, dia boleh dengan mudah beralih daripada rejim pembakaran karbohidrat kepada penggunaan simpanan lemak.

Tablet Keto Guru telah dibangunkan oleh sekumpulan pakar pemakanan yang menyokong kuat pemakanan sihat. Kajian klinikal menunjukkan bahawa formula Keto Guru benar-benar mempercepatkan kadar di mana badan memasuki mod ketosis. Semua ini dicapai tanpa risiko kepada badan dan kesihatan terima kasih kepada komposisi semula jadi. Kajian dan ujian menunjukkan bahawa tiada kesan sampingan atau kontraindikasi telah dikenalpasti. Keto Guru mendapat kelulusan KKM dan produk tersebut dijual di dalam negara tanpa preskripsi.

Untuk mencapai hasil yang dijanjikan, ubat kurus Keto Guru bergantung pada kompleks ramuannya untuk mengaktifkan badan dalam mod ketosis selepas hanya 45 minit. Daripada mengikuti diet tertentu dan menunggu 14 hari untuk mencapai ketosis, ambil Keto Guru dan hanya 45 kemudian hasilnya adalah dicapai. Badan mula membakar lemak yang ada dan menjana tenaga daripadanya.

Keto Guru testimoni dan komen daripada forum

Ujian awal kami untuk Keto Guru memberi keterangan dan tidak memberikan banyak jawapan kerana produk itu sangat baru. Walau bagaimanapun, tidak lama kemudian, kami mendapati bahawa Itali adalah negara di mana produk itu paling popular. Dalam forum penurunan berat badan terdapat bukti yang paling dan komprehensif tentang ubat Keto Guru untuk penurunan berat badan. Terdapat testimoni daripada lelaki dan wanita. Mereka semua berkongsi betapa mudah dan lazatnya pil itu. Kesan pengambilan adalah ketara pada hari-hari pertama. Ini didakwa oleh kebanyakan orang yang telah menerangkan cerita dengan kemajuan mereka dalam testimoni Keto Guru.

Kami beralih kepada pakar pemakanan dan pakar diet ketogenik untuk mendapatkan testimoni dan komen mereka tentang Keto Guru. Ternyata pengeluar telah secara rasmi menyebarkan data dari ujian klinikal dan ramai pakar menyedari kesan dan hasil tablet effervescent. Sangat menarik untuk melihat kesaksian pakar pemakanan bahawa memang terdapat peralihan badan yang sangat cepat kepada ketosis tanpa menunggu selama 2 minggu. Bagi mereka, ini adalah revolusioner dan sangat berkesan. Sesetengah, bagaimanapun, menunggu untuk memeriksa dengan sekurang-kurangnya 10,000 pesakit Keto Guru sebelum berkongsi testimoni dan komen mereka. Walau bagaimanapun, tiada siapa yang menyatakan masalah dengan kesan sampingan atau kontraindikasi. Kesaksian pakar ialah Keto Guru berfungsi dengan sempurna.

Pengguna menggariskan ciri-ciri pepejal produk pemakanan berikut:

 • Boleh Membawa kepada Perubahan Positif dalam Selera makan, Mengurangkan Keinginan Makanan dan Gula-gula;
 • Mempunyai Pengaruh Yang Baik terhadap Pengurusan Lebihan Kalori dan Deposit Lemak;
 • Menjadikan Proses Ketosis Lebih Ringan untuk Badan dengan Meningkatkan Aktiviti Metabolik;
 • Meningkatkan Tahap Mood dan Tenaga Tanpa Kontra yang dilaporkan;
 • Harga Mesra Poket, Pesanan Mudah dan Budi Bicara dan Prosedur Penghantaran;

Nota Bene! Kekurangan maklumat mengenai kesan sampingan yang mungkin tidak membayangkan bahawa itu tidak akan berlaku secara individu. Sila berpegang kepada senarai arahan, yang disediakan oleh pengeluar penyelesaian pelangsingan Keto Guru. Pengguna akan menemui panduan terperinci dan arah dalam pembungkusan komersial.

Tempah dengan -50% Diskaun Di Sini

Keto Guru Tablet Harga – Berapakah kosnya di Malaysia?

Salah satu soalan yang paling biasa yang kami perhatikan dalam enjin carian adalah “Keto Guru Harga”. Adalah perkara biasa bagi orang ramai untuk ingin mengetahui harga ubat penurunan berat badan. Bergantung kepada di mana anda tinggal tablet pelangsingan mempunyai kos yang berbeza. Tetapi ini disebabkan oleh hakikat bahawa negara-negara mempunyai mata wang yang berbeza. Kami telah memeriksa dengan teliti dan mendapati bahawa dikira semula harga Guru Keto adalah sama tidak kira di mana anda berada. Pengeluar tambahan Diet Keto juga memastikan promosi dan diskaun yang sama boleh didapati serentak di setiap negara – menjamin dasar harga yang sama untuk semua. Mengekalkan dasar harga ini dijamin oleh fakta bahawa tablet hanya dijual secara langsung.

Tidak ada orang tengah yang mengambil kesempatan – seperti contoh farmasi. Adalah lebih baik untuk menyemak harga Keto Guru semasa secara langsung di laman web rasmi. Ini juga bermakna bahawa Keto Guru asal bernilai sama di setiap negara di seluruh dunia – dari Malaysia, India ke UK dan AS dan dari Arab Saudi ke Australia.

Berhati-hati dengan penipuan Keto Guru di Watson atau Shopee

Kedai dalam talian yang besar mempunyai kawalan yang lemah ke atas beberapa pembekal dan makanan tambahan khususnya kadangkala menderita. Jika anda melihat Keto Guru di Watson, Shopee atau Lazada jangan beli. Ini sememangnya satu penipuan – kata pengeluar produk.

Penerangan ringkas tentang produk

Keto Guru Harga169 RM
Testimoni dalam forum9.5/10 - Baca lebih
Web rasmiTekan di sini
Komposisi100% Semulajadi
Cara gunaBaca lebih rendah
KKM Diluluskan?Ya
Kesan SampinganTiada
Terdapat di farmasi?Tidak
Di Shopee atau Watson?Tidak
Adakah ia bahaya?Produk asal berfungsi

Keto Guru Tempat Membeli?

keto guru harga

Penyelesaian membentuk badan organik tidak boleh didapati di platform jualan – seperti Watson atau Lazada. Ia tidak boleh didapati untuk pembelian langsung di farmasi sama ada. Pelanggan perlu mengisi borang yang singkat, yang disediakan di laman web rasmi tablet larut asli Keto Guru. Anda mesti meninggalkan nama dan nombor telefon terkini di sana. Seorang wakil pengedar akan menghubungi untuk mengosongkan butiran penghantaran. Kaedah pembayaran adalah COD (cash-on-delivery). Kempen promosi biasa membolehkan produk dibeli dengan diskaun. Jika anda mempunyai sebarang soalan tambahan tidak teragak-agak untuk membincangkan dan telah menjelaskannya semasa panggilan telefon.

Oleh kerana minat yang tinggi pendua palsu untuk pil penurunan berat badan telah disedari di Asia Selatan ke atas beberapa kedai dalam talian. Untuk memastikan anda mendapat produk geniun asal sentiasa menggunakan laman web Rasmi. Pautan dipaparkan pada permulaan dan akhir artikel kajian ini

 

Cara makan Keto Guru tablet

cara makan keto guru tablet Malaysia

Kami telah melihat banyak soalan seperti “Cara makan tablet Keto Guru”. Arahan penggunaan yang sedia ada untuk alat pengarca badan menyatakan bahawa tidak ada yang rumit tentang pengambilan hariannya. Maklumat lanjut dimasukkan ke dalam arahan dalam risalah pembungkusan.

Berikut ialah cara makan Keto Guru:

 • Bubarkan 1 tablet Keto Guru dalam segelas air setiap pagi sebelum sarapan.
 • Jangan ambil lebih daripada nombor yang disyorkan.
 • Untuk hasil yang terbaik – mula melakukan senaman yang kerap & mengecualikan seberapa banyak karboh dari pelan makanan anda yang mungkin.

PETUA berguna: Minum air adalah penting untuk mengekalkan metabolisme anda. Rata-rata seseorang perlu minum kira-kira 2 liter air sehari. Jadi nasihat kami adalah untuk membubarkan tablet effervescent dalam 200 ml air. Dengan cara ini anda akan meliputi kira-kira 30% daripada pengambilan air harian anda dijamin. Jangan ragu bagaimanapun untuk menggunakan tablet dengan bahagian air yang lebih kecil tetapi masih tidak kurang daripada 50 ml setiap tablet.

Bahan-bahan dan Komposisi

Bahan-bahan komposisi

Formula penyelesaian pemangkasan badan semulajadi ini terdiri daripada ekstrak semulajadi. Ia termasuk penting untuk berfungsi dengan baik badan dan asid amino minda, vitamin, dan nutrien. Tidak ada laporan tentang kemungkinan kesan sampingan negatif, akibat penggunaannya yang berpanjangan. Apa yang patut disebutkan ialah kepekatan dan kesucian Bahan-bahan Keto Guru yang aktif. Tiada produk lain di pasaran mengikuti piawaian yang tinggi dan ketat mengenai kualiti dan penyumberan bahan-bahan.

Berikut adalah bahan-bahan utama:

 • L-Glutamine: Asid amino penting yang membantu peralihan badan kepada ketosis. Meningkatkan kawalan pengambilan kalori yang betul dan meningkatkan pembakaran tisu lemak yang berlebihan. Membantu membina jisim otot tanpa lemak. Menggalakkan ingatan dan tumpuan.
 • Magnesium: Perbuatan mencegah terhadap kekejangan otot dan kesakitan.
 • Kalium: Elektrolit penting yang memenuhi kekuatan tulang dan sel masing-masing. Meningkatkan fungsi sistem kardiovaskular.
 • Vitamin B3 (Niacin): Ia bertanggungjawab untuk keseimbangan antara tahap kolesterol ‘buruk’ (LDL) dan ‘baik’ (HDL).
 • Vitamin B6 (Pyridoxine): Ejen utama dalam sintesis hemoglobin. Ia boleh mengaktifkan gen SIRt (yang menundukkan selera makan) dalam DNA selular.

Keto Guru Kesan Sampingan atau Bahaya

Setelah meliputi topik mengenai bahan-bahan mudah untuk melihat bahawa tiada seorang pun daripada mereka adalah alergen biasa. Gabungan mereka biasanya boleh didapati dalam makanan harian yang kita makan – dengan kepekatan yang lebih lemah tentu saja. Walau bagaimanapun, kami ingin memastikan dan semua orang menyedari sebarang kemungkinan bahaya. Pengilang menyatakan tidak ada kesan sampingan Keto Guru negatif yang perlu anda perhatikan. Kami memeriksa beberapa forum dalam talian untuk testimoni pengguna dan komen balas. Sesungguhnya tidak ada menyebut keputusan negatif atau komplikasi berdasarkan komen pengguna. Sekiranya kami melihat sebarang kebimbangan yang dikongsi, kami akan mengemas kini bahagian kajian ini dengan segera. Kesimpulan kami setakat ini adalah bahawa tablet Keto Guru adalah selamat.

Mengukir Badan dengan Ketosis Cara Semulajadi!

tablet pengurangan berat

Proses ketosis sangat berkod dalam badan kita. Ia adalah bagaimana pemalsuan kita digunakan untuk mengambil produk makanan. Seseorang tidak boleh menafikan bahawa prinsip ketogenik mempunyai banyak sisi positif kepadanya. Terutamanya, apabila digabungkan dengan pelan pemakanan rendah karboh dan protein tinggi yang berlangsung dengan bersenam secara tetap.

Pokoknya

Penyelesaian membentuk badan semula jadi Keto Guru penurunan berat badan mempunyai kesan semula jadi pada badan. Ia berfungsi lebih baik daripada alternatif pasaran lain dan tidak membawa kepada kesan sampingan yang negatif.

Laman Web Rasmi

Leave a Reply