kecantikan-kesihatan Orang hubunganKongsi Kecantikan dan Kesihatan dengan Kami!

Kecantikan-Kesihata.com adalah platform pengguna untuk pengguna. Kami berusaha untuk memberikan maklumat yang tepat dan tepat mengenai produk yang kami uji. Masing-masing telah diuji secara peribadi oleh wakil pasukan editorial kami.

Kami berharap bahawa maklumat yang dikemukakan, baik dalam artikel kami dan dalam ulasan kami, berguna kepada anda. Kami melakukan yang terbaik untuk membuat pengalaman anda sendiri dengan produk, kerana pelanggan di negara moden, sebagai memuaskan yang mungkin!

Jangan teragak-agak untuk menghubungi pasukan kami jika timbul persoalan mengenai bahan yang dikemukakan untuk tujuan pendidikan atau maklumat. Anda juga boleh berbuat demikian pada mana-mana majlis berikut:

  • Anda ingin berkongsi pendapat dan pengalaman peribadi anda dengan jenama dan produk yang dibentangkan;
  • Anda mempunyai maklumat tambahan mengenai produk dan peranti bio-kosmetik atau mengenai subjek artikel pendidikan dan mereka mengenai topik umum;
  • Anda ingin meninggalkan kami komen di bawah artikel atau hubungi kami menggunakan borang dalam talian yang terdapat di bawah;
  • Anda mempunyai soalan khusus untuk pasukan editorial yang menyediakan artikel dan testimoni produk;

Pasukan Kecantikan-Kesihatan akan melakukan segala yang mungkin untuk bertindak balas kepada anda secepat mungkin. Ketepatan dan keupayaan untuk membuat komitmen yang telah dibuat adalah nilai-nilai yang kita pegang dengan sayang. Mereka adalah salah satu prasyarat untuk memimpin kehidupan yang benar-benar memenuhi bersama-sama menghormati Alam Ibu.

Waktu kerja kami:

📅 Isnin hingga Jumaat antara jam 09:00 – 18:00

Ini juga masa apabila anda boleh mengharapkan respons daripada pasukan “Kecantikan-Kesihatan”!

Cara lain untuk menghubungi pasukan kami ialah:

📞 0700682514
🏠 Taman Koperasi Polis Fasa Ii

Kami akan gembira untuk bertukar-tukar pengalaman!

Mari kita berkongsi kecantikan dan kesihatan dari alam semula jadi bersama-sama!

 

Contact Us