VitaHair Duo – Tumbuh Rambut Berkilat & Lebat Secara Semulajadi?

VitaHair Duo Serum rambut MalaysiaVitaHair Duo adalah serum pertumbuhan rambut semula jadi. Ia sangat popular di kalangan lelaki di Asia Tenggara. Pengilang ‘Vita’ memilih untuk menyebarkannya dengan harga yang sama di negara-negara, seperti Filipina, Malaysia, dan Indonesia. Pelanggan yang tertanya-tanya di mana untuk membeli VitaHair Duo dengan harga terbaik dalam talian tidak boleh mencari lebih jauh daripada laman web rasmi. Tawaran pengurangan kos yang lumayan di sana membolehkan anda mendapatkan produk dengan potongan -50%. Produk ditujukan untuk lelaki yang ingin kelihatan terbaik sepanjang masa. Tetapi jantina yang lebih lembut juga dapat memanfaatkan komposisi organiknya. Bahan-bahan dalam VitaHair Duo berfungsi untuk perlindungan aktif kulit kepala, menjadikannya halus dan menghilangkan kelemumur. Formulanya berdasarkan ekstrak aktif lidah buaya, Vitamin B5, dan antioksidan. Ahli trikologi profesional dan penata rambut juga mengesyorkannya kerana tindakannya yang selamat dan pantas. Komen dan testimoni pengguna di forum kecantikan rambut memujinya kerana kekurangan kesan sampingan dan bahaya.

Laman Web Rasmi

Di mana untuk membeli VitaHair Duo dengan harga terbaik dalam talian di Malaysia? Adakah terdapat penipuan pertumbuhan kelemumur dan rambut, yang disiarkan sebagai produk sah di Lazada, Shopee, dan Watson? Bolehkah saya mendapatkan VitaHair Duo di farmasi? Untuk apa produk berfungsi?

Baca lebih lanjut dalam ulasan VitaHair Duo ini!

ALOE VERA MEMBUAT RAMBUT ANDA MENCARI KETAT & KUAT

MEMBUAT RAMBUT ANDA MENCARI KETAT & KUAT

Sejak zaman kuno, rambut dan gaya rambutnya telah menjadi sebahagian daripada keperibadian setiap orang. Dalam beberapa kes, ia bahkan simbol agama atau simbol status sosial dan kuasa. Dewasa ini, rambut dianggap oleh banyak wanita dan lelaki sebagai bahagian penting dalam imej mereka. Agar lebih menarik, ia mesti kelihatan berkilat dan sihat secara semula jadi. Dan mana satu ramuan terbaik untuk melakukan ini? Aloe vera, tentu saja! Daun dan jus lidah buaya mengandungi vitamin A, C, E, asid folik, kolin, B1, B2, B3, dan B6. Serta mineral, seperti kalsium, magnesium, zink, kromium, besi, kalium, tembaga, dan mangan.

Ahli trikologi dan penata rambut sering mengesyorkan penggunaan dan pengambilan harian untuk faedah rambut berikut:

 • Ia melindungi kulit kepala & membantunya membuang sel mati dengan lebih cepat.
 • Gel lidah buaya memberikan penghidratan dan pemakanan yang betul pada rambut.
 • Tumbuhan ini mengawal pengeluaran sebum, bertindak sebagai agen anti kelemumur yang kuat.
 • Ia melambatkan keguguran rambut dengan menguatkan folikel.
 • Kesan pembersih membantu kulit kepala anda menyahtoksin & menjadikan rambut kurang berminyak & berminyak.

APA ITU VITAHAIR DUO?

VitaHair Duo ialah serum pertumbuhan semula rambut semulajadi untuk lelaki dan wanita. Formula anti-rambut gugur disukai oleh banyak lelaki di Malaysia.

Berjuta-juta lelaki mendapat VitaHair Duo, kerana ia berfungsi untuk pertumbuhan rambut yang cepat. Produk VitaHair Duo sangat bagus untuk mereka yang takut kehilangan rambut awal. Formula tindakan dua kali siang dan malam produk anti kelemumur berfungsi lebih baik daripada kapsul, syampu, dan pil.

VITAHAIR DUO TESTIMONI DAN KOMEN

VITAHAIR DUO KOMEN & TESTIMONI MALAYSIA

VitaHair Duo adalah penyelesaian penjagaan pertumbuhan rambut pelbagai tindakan.  Produk ini sangat popular di Malaysia. Menurut banyak komen dan testimoni VitaHair Duo yang positif, ia telah membantu berjuta-juta lelaki mengatasi kebotakan awal. Wanita juga berkongsi dalam testimoni dalam talian mereka di forum bahawa ia telah membantu rambut mereka kelihatan lebih bersinar dan lebih kuat. Banyak penata rambut profesional mengesyorkan serum pertumbuhan rambut, kerana ia mempunyai kesan pertumbuhan semula yang cepat.

Sejauh ini, tidak ada aduan dalam komen dan testimoni VitaHair Duo di forum, mengenai kesan sampingan atau kontraindikasi kulit kepala.

Testimoni oleh pelanggan sebenar

Marta,Kuala Lumpur
“Saya telah menggunakan VitaHair Duo selama hampir 3 minggu sekarang dan saya sudah perasan perubahan positif. Rambut saya telah berhenti gugur, malah saya mula melihat beberapa helai baru melalui kepala saya. Saya benar-benar gembira dengan produk ini dan saya sangat mengesyorkannya. Ia semulajadi dan selamat, dan ia tidak dijual di farmasi yang membuatkan saya berasa lebih yakin.”

Denise,Pulau Pinang
“Saya benar-benar terdesak selepas mencuba banyak produk untuk masalah keguguran rambut saya dan nampaknya tiada apa-apa yang berkesan. VitaHair Duo telah benar-benar membuat perubahan dan saya dapat merasakannya. Rambut gugur saya telah berkurangan dengan ketara dan saya sudah melihat lebih banyak pertumbuhan rambut selepas hanya beberapa minggu. Ia bukan satu penipuan, ia benar-benar berkesan!”

Guna,Johor Bahru
“Saya sangat berbesar hati saya menjumpai VitaHair Duo, selepas menggunakannya selama beberapa minggu rambut saya benar-benar berhenti gugur. Komposisi semulajadi produk ini sememangnya memberi manfaat yang besar untuk rambut saya kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya. Saya rambut kelihatan menakjubkan dan saya tidak boleh lebih gembira!”

Laman Web Rasmi

VITAHAIR DUO HARGA DI MALAYSIA? TEMPAT MEMBELI

VITAHAIR DUO harga Malaysia

Pengilang ‘Vita’ menasihati pelanggan yang tertanya-tanya di mana untuk membeli VitaHair Duo dengan harga terbaik dalam talian untuk pergi ke laman web rasmi. Ia menawarkan kos yang sama untuk setiap negeri di rantau Asia Tenggara. Anda tidak akan menemui perbezaan harga VitaHair Duo di Malaysia atau Filipina. Tetapi jangan mencarinya di mana-mana portal e-penjualan, seperti Lazada, Shopee, atau Watson. Terdapat banyak penipuan dan tipu di sana. VitaHair Duo juga tidak tersebar di rantai farmasi tempatan, kerana ini akan membuat kenaikan harga.

Sangat mudah untuk mendapatkan salinan serum VitaHair Duo dengan harga yang baik. Pergi ke laman web rasminya dan pesan dengan potongan harga. Harga semasa mencapai -50% pada tanda harga asal. Kedua-dua pelanggan baru dan berpengalaman dapat memanfaatkannya. Isi sahaja beberapa butiran dalam borang dan sahkan melalui telefon. Penyelesaian anti-keguguran rambut akan berada di hadapan anda dalam seminggu perniagaan dan anda boleh membayarnya, dengan menggunakan COD.

Di sinilah tempat membeli VitaHair Duo dengan harga terbaik dalam talian di Malaysia:

 • Masukkan Nama & Nombor Telefon Semasa dalam Borang Dalam Talian di Laman Web Rasmi
 • Terima Panggilan dari Pegawai Syarikat Pengedaran & Nyatakan Maklumat Penghantaran
 • Dapatkan produk, Bayar dengan Kaedah COD, & Rambut & Janggut Panjang, Kuat, & Cantik!

Penerangan ringkas tentang Porduk

VitaHair Duo Harga169 RM
Testimoni dalam forum9.1/10 - Baca lebih
Web rasmiTekan di sini
Komposisi100% Semulajadi
Cara gunaBaca lebih rendah
Sijil KKM?Ya
Kesan SampinganTiada
Terdapat di farmasi?Tidak
Di Shopee atau Watson?Tidak
Adakah ia bahaya?Produk asal berfungsi

MANFAAT DAN KELEBIHAN

Pelanggan berkongsi komen dan testimoni Vita Hair Duo mereka di forum bahawa ia berfungsi untuk melindungi kulit kepala yang lebih baik daripada kelemumur dan kerengsaan. Berikut adalah kelebihan utama serum, seperti yang dijelaskan dalam testimoni!

 • Komposisi Pertumbuhan Rambut Semula jadi & pertumbuhan semula kulit kepala;
 • Serum ini diperkaya dengan Aloe Vera Gel, Antioksidan, & Vitamin B5;
 • Semasa ujian klinikal, serum menunjukkan kecekapan melebihi 95%;
 • Serum rambut ini sesuai untuk wanita dan lelaki;
 • Tidak Ada Aduan mengenai Kerengsaan Kulit Kepala atau Kesan Sampingan dalam Komen & Testimoni di Forum;

Keburukan

 • Malangnya, terdapat peniruan penipuan Vita Hair Duo di Watson dan kedai lain;
 • Formula asal tidak dijual di farmasi di Malaysia.

Nota Bene! Hasilnya boleh berbeza secara individu!

CARA GUNA VITAHAIR DUO MALAYSIA

Cara guna VITAHAIR DUO serum Malaysia

Ahli trikologi profesional mengawasi ujian klinikal serum pertumbuhan rambut ketika ia mula dikembangkan. Formula asal VitaHair Duo berdasarkan penemuan saintifik dari tahun 1963. Ketika itu, para penyelidik berjaya menentukan bahawa rambut memerlukan rawatan berterusan dengan lidah buaya vera, antioksidan, dan Vitamin B5. Ritual penjagaan rambut setiap hari, yang dilakukan dengannya menyebabkan penurunan risiko keguguran rambut dan kelemumur. Mereka juga meremajakan kulit kepala.

Produk ini sesuai untuk lelaki dan wanita. Anda boleh menggunakan produk hypoallergenic dengan selamat tanpa kesan sampingan atau kontraindikasi. Ikuti sahaja arahan penggunaan dan dos yang tepat. Mereka ditunjukkan dalam risalah manual pengguna.

Ini adalah 3 langkah cara menggunakan VitaHair Duo:

 • Gosokkan 15 titis VitaHair Duo Day Serum dengan lembut ke kulit kepala & janggut anda, mengurutnya ke akar & rambut. Ulangi proses yang sama pada waktu petang dengan serum VitaHair Duo Night.
 • Rawat rambut anda hanya dengan produk organik & makan dengan sihat.
 • Ulangi prosedur setiap hari selama sebulan kalendar penuh untuk mendapatkan kesan tahan lama!

BAHAYA, KESAN SAMPINGAN DAN PENIPUAN

Setakat ini testimoni pengguna tidak menyebut sebarang bahaya atau kesan sampingan negatif apabila menggunakan Vita Hair Duo yang asli.
Walau bagaimanapun, terdapat laporan mengenai peniruan produk tersebut. Penipuan VitaHair Duo tersebut dijual di Watson, Shopee dan peruncit dalam talian yang lain. Elakkan mereka pada apa-apa kos. Lelaki yang menyerang mereka mengalami kegatalan dan tidak mendapat kesan pertumbuhan rambut.

VITAHAIR DUO KOMPOSISI DAN BAHAN

Komposisi organik VitaHair Duo dianggap salah satu kaedah terbaik untuk mencegah kelemumur dan kebotakan awal. Semua ramuan dalam formula adalah ekstrak tumbuhan semula jadi. Mereka berfungsi untuk meremajakan kulit kepala, menjadikan folikel rambut lebih anjal, kuat, dan panjang. Produk ini mempunyai Sijil Kualiti dan digunakan tanpa risiko kesan sampingan, alergi dermatologi, atau kontraindikasi lain.

Berikut adalah faedah utama menggunakan formula serum setiap hari:

 • Rambut Anda Akan Menjadi Tebal, Lebih Kuat, & Lebih anjal dalam Beberapa Minggu;
 • Kelemumur Akan Hilang & Janggut Anda Juga Akan Membesar;
 • Risiko Rambut Gugur & Kebotakan Awal Akan Dihilangkan;

Ini adalah ramuan utama dalam komposisi pertumbuhan dan penjagaan rambut aktif VitaHair Duo serum:

 • Ekstrak Gel Aloe Vera: Ia menyahtoksin dan mengelupas kulit kepala, menjadikan folikel rambut lebih kuat.
 • Kompleks Antioksidan: Kompleks ini memainkan peranan penting dalam rambut panjang dan elastik.
 • Vitamin B5 Complex: Vitamin meningkatkan pertumbuhan rambut dan menghilangkan kebotakan dan kelemumur.

KEDUA RAMBUT LELAKI & LELAKI MEMERLUKAN PENJAGAAN KONSTAN!

vitahairduo

Ramai lelaki tidak memberi perhatian yang secukupnya terhadap kesihatan rambut mereka. Tetapi cara penampilan lelaki itu sangat penting untuk imej dan kecantikan kita. Jangan lupa hanya menggunakan produk semula jadi semasa merawat dan mencucinya setiap hari!

Intinya: Salah satu penyelesaian anti-keguguran rambut teratas di Filipina, dan Malaysia adalah serum VitaHair Duo Malaysia. Komposisi produk penjagaan rambut siang dan malam untuk lelaki berfungsi untuk perlindungan yang lebih baik daripada kegatalan pada kulit kelemumur dan kulit kepala. Ia juga boleh digunakan oleh wanita tanpa kesan sampingan atau kontraindikasi. Penata rambut profesional sering mengesyorkannya, sebagai alternatif organik yang hebat untuk syampu, kapsul, dan pil.

Laman Web Rasmi

Leave a Reply