VisageMax Testimoni dan Harga – Adakah ia benar-benar berkesan?

VisageMax Krim muka 30 g MalaysiaVisageMax Intensive ialah krim muka semulajadi. Bahan-bahan krim bertujuan untuk bertindak sebagai penambah kecantikan kulit muka organik. Ia dihasilkan oleh syarikat bio-kosmetik popular ‘Granada’ Ltd, yang berpangkalan di Moscow, Rusia. Menurut mereka, aplikasi hariannya, dalam kominasi dengan bio-formulanya, boleh menyegarkan, melembapkan, dan meremajakan kesenangan dermis muka.

Laman Web Rasmi

Penyelesaian peningkatan kecantikan kulit muka menikmati maklum balas pengguna yang positif, komen pelanggan dalam testimoni pelanggan dalam talian. Pengguna berpuas hati dengan cara kerja-kerja krim dermis muka. Menurut mereka, ini disebabkan oleh formula bio-organik dan bahan-bahan semulajadi. Orang di forum kecantikan dalam talian berkongsi komen meluluskan. Mereka juga menunjukkan harga yang mesra poket dan penghantaran cepat, seperti ciri-ciri produk Visagemax lain yang kuat.

Krim muka VisageMax hanya boleh dipesan secara dalam talian melalui laman web rasmi. Ia tidak dijual di farmasi atau kedai dalam talian, seperti Watson, atau Shopee. Ini disebabkan oleh langkah-langkah kawalan kualiti yang telah dilakukan oleh pengeluar. Syarikat itu telah berurusan dengan banyak VisageMax produk palsu semasa mereka masih pemula dalam perniagaan. Jadi mereka memutuskan untuk menjual hanya melalui laman web berlesen.

8 Makanan Pengisian Kolagen

Produk ini boleh dipesan dengan cepat dan mudah. Pelanggan hanya perlu mengisi borang digital dalam talian dengan nama mereka dan nombor telefon semasa. Pengedar krim kulit wajah VisageMax tidak lama lagi akan memanggil mereka untuk mengesahkan pesanan itu. Serta alamat penghantaran pilihan untuk pelanggan. Kaedah pembayaran adalah tunai semasa penghantaran (COD). Diskaun promosi biasa membolehkan pembelian penyelesaian peningkatan allure muka dengan diskaun daripada harga asal. Maklumat lanjut mengikuti dalam kajian VisageMax di bawah.

krim kulit anti penuaan

Langkah-langkah harian mudah untuk Penjagaan Kulit Muka Lembut

Untuk mempunyai kulit yang berseri dan segar, kita harus sentiasa membuat sedikit masa pada zaman kita untuk memenuhi keperluannya. Terdapat beberapa langkah yang perlu diikuti oleh semua orang untuk mengekalkan rayuan muda. Mereka tidak mengambil masa yang terlalu banyak dan agak mudah. Penjagaan kulit yang berkualiti akan membantu anda kelihatan lebih muda walaupun sebagai pendekatan usia tua.

Pemulaihan Rumah untuk Kedutan

Jadikan mereka bahagian penting dalam ritual kecantikan harian anda:

 • Sentiasa Bersihkan Muka Anda – Sebelum anda meneruskan dengan yang satu ini, adalah penting untuk menubuhkan jenis kulit anda. Ia boleh menjadi normal, gabungan, berminyak atau kering. Membersihkan muka anda pada waktu pagi dan sebelum tidur adalah satu kemestian. Walaupun anda hanya membilasnya dengan air. Walau bagaimanapun, adalah disyorkan untuk mencari produk kebersihan muka kegemaran.
 • Gunakan Krim Muka – Ia membantu melembapkan kulit dan stok dengan beberapa elemen penting yang diperlukan oleh dermis. Menggunakan krim muka dengan ekstrak Aloe Vera mungkin mempunyai pengaruh yang baik pada daya tarikan kulit muka yang bersungguh-sungguh. Kunyit juga dianggap sebagai bahan yang baik untuk meningkatkan keindahan alam semula jadinya.
 • Keluarkan Solek Anda – Tidur dengan solek tidak pernah menjadi idea yang baik. Ia mungkin mempunyai pengaruh negatif pada kulit, serta menyebabkan tambahan tersumbat ke liang-liang. Ini boleh membawa kepada jerawat.

Satu lagi cara untuk meningkatkan kecantikan kulit muka adalah dengan menggunakan cara semulajadi alternatif. Salah seorang daripada mereka adalah krim muka VisageMax Intensive. Ia dibentangkan kepada orang ramai oleh Pengeluar ‘Granada’ Ltd. Rusia. Ia telah menjana ulasan pengguna yang positif, testimoni pelanggan, dan ulasan pelanggan di forum penjagaan kulit dalam talian.

Apa itu VisageMax Malaysia?

VisageMax Intensive Krim Malaysia

VisageMax Intensive adalah krim untuk organik aktif penampilan dermis muka. Bahan-bahan semulajadi dan formulanya bertujuan untuk mempengaruhinya secara positif, menjadikannya kelihatan lebih muda dan mendorong cahaya bersembang. Testimoni Visagemax pelanggan, komen, dan maklum balas pengguna untuk produk dalam talian adalah sangat positif.

VisageMax testimoni pelanggan dari forum penjagaan kulit dan kecantikan dan papan perbincangan meluluskan. Orang memuji formula organik, serta perintah diskrit dan prosiding penghantaran dan harga mesra poket sebagai kebaikan. Mereka juga berpuas hati dengan tidak perlu membayar produk terlebih dahulu atas sebab-sebab keselamatan data peribadi.

Tidak ada masalah yang dilaporkan dari penggunaan VisageMax sebagai kesan sampingan atau kontraindikasi. Ini diperhatikan semasa ujian klinikal dan tidak ada sebutan yang tersedia dalam pendapat pengguna dan testimoni dalam talian.

Berikut adalah ringkasan tentang apa kebaikan utama, yang disenaraikan dalam ulasan pelanggan VisageMax in Malaysia:

 • Bahan-bahan semulajadi tanpa kesan sampingan yang diketahui;
 • Formula Organik Yang Memberi Manfaat kepada Segar, Licin, & Rayuan Elastik Kulit Muka;
 • Produk Asal dari Pengilang Dihormati;
 • Mudah Dipesan dan Cepat Dihantar;
 • Harga Kos Cekap;
 • Penjagaan Kulit Wajah Aktif & Khasiat;

Nota Bene! Kekurangan maklumat mengenai kesan sampingan yang tidak menyenangkan atau kontra tidak bermakna bahawa ia tidak boleh berlaku secara individu. Sila, mematuhi arahan untuk digunakan, termasuk oleh pengeluar dalam pembungkusan produk VisageMax. Jangan gunakan lebih daripada dos harian yang disyorkan!

VisageMax testimoni dan komen di forum

Maklum balas untuk VisageMax di Malaysia adalah sangat positif. Krim ringan bulu ini dirumus khas untuk melawan kedutan dan mengurangkan tanda-tanda penuaan. Melalui ujian yang ketat, VisageMax telah terbukti dapat menghilangkan kedutan dan mendedahkan kulit yang bercahaya dan kelihatan muda. Pelanggan di Malaysia hanya memuji produk ini, dengan ramai yang berkongsi testimoni peribadi mereka sendiri yang bercakap tentang keberkesanan krim.

Media sosial heboh dengan komen yang memuji VisageMax, dan boleh dikatakan bahawa krim itu pastinya telah menonjol dalam industri kecantikan di Malaysia. Testimoni daripada pakar kecantikan juga telah mengukuhkan ulasan cemerlang VisageMax, dengan ulasan positif dibuat tentang teksturnya yang ringan, formula tidak berminyak dan hasil yang ketara serta-merta.

Secara keseluruhannya, testimoni pengguna adalah positif di Malaysia mengenai VisageMax. Krim ini telah terbukti menjadi pesaing dalam pasaran kecantikan dan anti-penuaan, dan popularitinya terus berkembang. VisageMax adalah pilihan terbaik untuk mereka yang ingin memulihkan kulit mereka dan melambatkan tanda-tanda penuaan.

Testimoni oleh pelanggan sebenar

Mabel, Kuala Lumpur:
“Saya telah menggunakan krim VisageMax sejak beberapa minggu yang lalu, dan saya mesti mengatakan bahawa saya sangat kagum dengan hasilnya. Walaupun selepas penggunaan yang singkat, saya dapat melihat penurunan ketara dalam kedutan dan garis halus saya! Bahan-bahan semulajadi ia mengandungi menyelamatkan kulit saya daripada pelbagai bahan kimia yang tidak diingini, yang melegakan kerana anda tidak dapat menemui produk ini di farmasi. Saya pasti boleh membuktikan bahawa VisageMax benar-benar berkesan!”

Rosa, Petaling Jaya:
“Saya baru-baru ini mencuba krim anti-kedut VisageMax dan ia adalah jawapan kepada doa saya! Selepas memakainya selama beberapa minggu, kulit saya kelihatan lebih berseri dan kedutan saya kelihatan pudar. Saya pasti ini bukan produk penipuan ! Bahan-bahan semulajadi membuatkan saya berasa yakin menggunakan krim ini dan saya sangat suka dengan hasilnya!”

Kelvin, Pulau Pinang:
“Saya baru-baru ini mengetahui tentang krim VisageMax dan mencubanya. Saya sangat gembira kerana saya melakukannya! Selepas menggunakannya untuk jangka masa yang singkat, saya telah melihat kulit yang lebih licin, kulit yang lebih segar, dan kedutan serta garis-garis halus menjadi lebih banyak. kurang kelihatan. Saya gembira kerana saya telah menemui penyelesaian semula jadi untuk masalah penuaan saya dan saya tidak sabar untuk melihat lebih banyak hasil positif dalam masa terdekat!”

VisageMax Harga di Malaysia – Tempat membeli?

visagemax krim harga Malaysia

Sekiranya anda ingin mengetahui berapa harga VisageMax di Malaysia – lebih baik anda menyemak laman web rasmi. Anda tidak akan menemui VisageMax di farmasi atau kedai dalam talian. Pengilangnya dari ‘Granada’ Ltd telah menggunakan langkah-langkah ini untuk memastikan kawalan kualiti yang baik. Banyak produk palsu muncul di pasaran ketika mereka baru mula menjual penyelesaian kecantikan semula jadi mereka. Mereka akhirnya memutuskan untuk terus melakukan penjualan Internet. Ini dilakukan untuk memastikan bahawa pelanggan mereka mendapat barang asli.

Sebenarnya, sebilangan pelanggan telah mengadu setelah membeli VisageMax dari farmasi. Krim penipuan mempunyai tekstur yang buruk dan berbau tidak menyenangkan. Jangan membuat kesilapan membeli VisageMax di Shopee dan Watson atau kedai ubat – walaupun anda tergoda dengan harga atau promosi yang lebih rendah. Walaupun mereka menggoda anda dengan harga atau promosi yang lebih rendah.

VisageMax boleh dipesan dengan cepat dan mudah. Pelanggan hanya perlu mengisi borang digital dalam talian dengan nama dan nombor telefon semasa mereka. Pengedar akan memanggil mereka kembali untuk mengesahkan pesanan, serta alamat penghantaran pilihan pelanggan. Kaedah pembayaran adalah tunai semasa penghantaran (COD). Kempen promosi biasa membolehkan pembelian barangan dengan diskaun daripada VisageMax harga asal di Malaysia.

Penerangan ringkas tentang produk

VisageMax Harga169 RM
Testimoni dalam forum9.1/10 - Baca lebih
Web rasmiTekan di sini
Komposisi100% Semulajadi
Cara gunaBaca lebih rendah
Sijil KKM?Ya
Kesan SampinganTiada
Terdapat di farmasi?Tidak
Di Shopee atau Watson?Tidak
Adakah ia bahaya?Produk asal berfungsi

VisageMax komposisi dan bahan

Bahan dan komposisi krim

VisageMax menghadapi krim peningkatan kecantikan kulit mengandungi banyak bahan-bahan semulajadi. Mereka berhasrat untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan yang kelihatan. Serta menyediakan penjagaan yang lembut, dan juga keluar toning dan warna dermis.

Berikut komposisi Visage Max cream:

 • Matrix – Ini adalah kompleks berasaskan kolagen khas yang bertujuan untuk meremajakan penampilan kulit muka.
 • Argyll – Bahan yang memberi manfaat kepada keindahan kulit dengan menghalang pergerakan otot. Ini mempengaruhi pandangan kulit yang disegarkan semula dan cahaya bersembang.
 • Tonisky – Ia adalah sejenis ekstrak yis. Ia merangsang sintesis molekul kolagen. Kolagen adalah protein penting untuk kesihatan semula jadi dan kecantikan kulit. Ia memainkan peranan penting dalam meningkatkan keanjalannya.
 • Minyak Jojoba – Ia melembapkan kulit dan menjadikannya kelihatan dan berasa lebih lembut dan licin kepada sentuhan.

Tempah dengan -50% Diskaun Di Sini

Cara pakai VisageMax krim muka

Arahan cara pakai krim Visagemax kulit muka anti penuaan

Krim semulajadi VisageMax untuk kecantikan kulit dianggap sebagai hypoallergenic dan selamat untuk kegunaan harian. Pelanggan hanya perlu memohon mengikut arahan untuk digunakan, yang terdapat dalam pembungkusan produk.

Cara pakai VisageMax 5 langkah mudah untuk menggunakannya dengan betul:

 1. Bersihkan muka anda supaya semua solek atau kotoran hilang. Gunakan produk pembersih muka pilihan anda. Keringkan perlahan-lada dengan tuala lembut.
 2. Urut muka anda dengan kiub ais di sekitar kawasan mata dan bibir.
 3. Sapukan krim kulit wajah semulajadi VisageMax di dahi, pipi, dan leher.
 4. Urut perlahan-lahan dan perlahan-lahan dengan pergerakan bulat selama kira-kira 2-3 minit.
 5. Ulangi prosedur ini setiap hari sehingga anda mencapai rupa yang anda inginkan.

Kesan sampingan dan Bahaya?

VisageMax mendapat kelulusan KKM. Produk selamat digunakan. Sijil kualiti menunjukkan bahawa tiada kesan sampingan Visagemax yang perlu anda risaukan. Mengikut testimoni pengguna menggunakan krim adalah mudah dan menyenangkan. Tiada siapa yang berkongsi aduan atau maklumat bahawa ia berbahaya.

Wajah Yang Indah Bermakna Gaya Hidup Sihat!

Gaya hidup kita mempunyai pengaruh langsung terhadap kesejahteraan badan kita secara keseluruhan. Ini berkaitan dengan cara kulit wajah kita kelihatan, juga. Adalah penting untuk mengambil semula jadi yang ditanam. Menghilangkan tabiat makan yang buruk yang sedia ada juga merupakan pilihan untuk ini. Adalah baik untuk mengekalkan gaya hidup yang aktif – beberapa langkah kecil boleh membantu anda pergi jauh.

Bottom Line: Formula aktif krim kulit muka produk VisageMax Intensive mengandungi bahan-bahan peningkatan kecantikan kulit wajah semulajadi. Mereka mempunyai pengaruh yang lebih baik terhadap kecantikan kulit daripada alternatif lain di pasaran. Penyelesaian peremajaan kulit organik diutamakan oleh ramai pelanggan.

TEMPAH SEKARANG

One Response

 1. Rosez 06/02/2021

Leave a Reply