Kecantikan dan KesihataKecantikan dan Kesihatan Di Dalam Kami!

Kecantikan-Kesihatan.com adalah portal maklumat dan pendidikan digital, tujuan utamanya adalah untuk membentangkan bahan-bahan yang memaklumkan dan ulasan produk. Mereka merujuk kepada topik berikut yang memasuki bidang gaya hidup mesra alam dan kaedah pengaruh gaya hidup semula jadi:

Kecantikan: Estetika adalah penting dalam setiap cara. Semua orang mahu menikmati kulit yang lembut dan licin di muka dan seluruh badan. Serta menyuburkan rambut anda untuk menjaga anjal rambut dan terhidrat dengan betul.

Kesihatan: Tiada siapa yang tidak mahu menikmati nada kehidupan yang baik dan kebebasan pergerakan. Dan ini dicapai melalui gaya hidup yang sihat dan mendengar keperluan individu badan.

Penurunan berat badan: Aktiviti metabolik dan rasa sity juga boleh disasarkan melalui pemakanan yang mesra alam dan senaman yang kerap.

Detoksifikasi: Kewujudan dalam persekitaran bandar yang hectic mendedahkan badan kita kepada pengeboman berterusan oleh radikal bebas dan perkara zarah halus. Kualiti produk makanan di kedai biasanya boleh dipanggil untuk dipersoalkan. Di dalamnya sering berkembang berbahaya untuk bakteria aktiviti gastrousus dan toksin. Setiap organisma tunggal memerlukan pembersihan hati dari semasa ke semasa.

Keintiman: Hubungan romantis antara jantina telah menjejaskan manusia dengan panas sejak awal kewujudannya. Cara semulajadi mempengaruhi libido dan meningkatkan aktiviti metabolik yang bertanggungjawab untuk bekalan darah ke organ-organ banyak. Kebanyakan orang hanya belum belajar tentang mereka lagi.

Tema lain yang berkaitan dengan Cara Hidup Semulajadi: Cara badan terasa mungkin bergantung kepada setiap bahagiannya dan sistem bersebelahannya. Tiada maklumat yang hebat.

Untuk Menjadi Cantik dan Sihat dengan Alam semula jadi dan HadiahNya – Matlamat Kami!

Tujuan utama portal maklumat Kecantikan-Kesihatan adalah untuk menyediakan artikel mesra pengguna dan ulasan produk bio-kosmetik. Pasukan kami terdiri daripada beberapa orang muda tetapi berpengalaman dan bersemangat moden. Cuba untuk hidup sebagai kualiti dan penuh mungkin, kami datang kepada kesimpulan berikut:

  1. Penampilan estetik yang baik dan keadaan kesihatan dicapai melalui symbiosis dari kaedah semulajadi dan kemajuan sains.
  2. Kebahagiaan dicapai apabila prinsip-prinsip masyarakat moden digabungkan dengan amalan dan tradisi yang baik.
  3. Individu yang telah siap adalah orang yang sentiasa dimaklumkan dan bekerja pada dirinya sendiri.

Setiap ahli pasukan editorial Kecantikan-Kesihatan sentiasa dididik mengenai topik yang berbeza. Mereka memasuki bidang gaya hidup mesra alam. Kami adalah penyelidik, pengarang, pakar pemakanan dan saintis budaya. Selain itu, kami sudah membina personaliti bersama keluarga dan rakan-rakan. Tetapi ada anak yang ingin tahu tinggal di dalam diri kita. Dan dia tidak mahu berhenti melihat dunia dengan kasual, memukau, dan dahaga untuk pengetahuan.

Kami berusaha untuk mendedahkan keajaiban semulajadi Alam Ibu dan mempelajari aplikasi sebenar mereka melalui kaedah biologi, teknologi, kosmetologi dan nutrocytes. Dan kemudian mari kita berkongsi apa yang telah kami pelajari dengan anda – pengguna!

Jadi kita semua boleh membina esok yang lebih cantik dan sihat bersama-sama!

Berikut adalah beberapa butiran lanjut mengenai setiap daripada kita:

Aishah Sayid, 34 – Ketua Pengarang dan Pengarang:

Aishah SayidAishah yang sentiasa tersenyum sudah mempunyai ijazah sarjana muda dalam kepakaran “Kinesitherapist” di Universiti Perubatan Kuala Lumpur. Menguruskan untuk membantu ramai merasakan kebebasan pergerakan penuh dan mengalami kemungkinan badan mereka, hari ini dia juga seorang ibu. Sebagai tambahan kepada tugas yang sukar untuk membesarkan anak perempuannya, dia memperluaskan lagi bulatan pengetahuannya, mendaftar untuk mengikuti “Kosmetik Perubatan”. Dan sekali lagi di Universiti Kuala Lumpur! Aishah telah lama menjadi penyumbang kepada beberapa penerbitan kesihatan. Pada masa lapangnya dia suka berjalan-jalan alam semula jadi, lawatan ke tempat-tempat baru dan tidak dikenali di Malaysia, wain berusia yang baik dan teater!

Ahmad Tengku, 29 – Editor “Kecantikan”, “Kesihatan” dan “Menjejaskan Selera” dan Pengarang

Ahmad TengkuAhmad adalah budak nakal pasukan yang suka memaklumkan kepada kami tentang trend baru dalam bidang nutristik dan bio-kosmetik. Kita dengan bangganya boleh menyatakan bahawa beberapa tahun yang lalu beliau juga berjaya menamatkan program sarjana muda dalam “Pengajian Seni dan Pengurusan Seni” di Universiti Melayu Baru. Beliau juga pernah bekerja dalam bidang pengurusan kesihatan. Ia mematuhi prinsip profesionalisme yang ketat dan kejujuran yang tidak menjejaskan. Dia adalah connoisseur pawagam, seni dan suka pergi ke sekitar galeri seni di seluruh dunia!

Zulaikha Kiambang, 23 – Editor “Detoksifikasi”, “Keintiman”, “Lain-lain” dan Pengarang

Zulaikha KiambangZulaikha adalah orang yang membawa sentuhan warna dan kecelangsungan kepada pasukan editorial kami. Walaupun beliau adalah sejenis luddina, beliau kini sedang melengkapkan ijazah sarjana mudanya dalam bidang kewartawanan cetak dan agensi di Universiti Kuala Lumpur. Dia adalah seorang blogger oleh vokasation, tetapi dia juga mempunyai beberapa tahun pengalaman sebagai penulis dalam media digital dan cetak yang serius. Apabila dia tidak sibuk menyelidik maklumat dan fakta mengenai kaedah semulajadi kesan ke atas badan, anda akan mendapati dia dengan secawan kopi dan buku. Hobinya termasuk segala-galanya dalam bidang komik dan fiksyen sains.

Kecantikan dan Kesihatan Datang Dari Dalam!

Kecantikan dan KesihatanPasukan kami dengan senang hati akan menerima semua soalan mengenai topik yang kami tulis dan menerbitkan bahan-bahan kami. Jangan dapat menghubungi kami dan menulis tentang semua isu yang mengujakan anda. Anda boleh berbuat demikian menggunakan maklumat yang diberikan dalam bahagian Kenalan.

Ingat bahawa cara kita melihat adalah refleksi luaran diri dalaman kita!

Kami menawarkan anda beberapa artikel pengarang yang pasti berguna kepada anda dari blog kami: