Secret Whitening – Krim Pencerah Kulit Semulajadi untuk Dermis Bersih & Jelas

Secret Whitening krim anti-penuaan MalaysiaSecret Whitening ialah krim anti-penuaan semulajadi yang berfungsi untuk peremajaan dan penjanaan semula dermis yang cepat. Pengilang ‘Pure Life’ memperkenalkan penyelesaian pencerahan kulit, dengan mengatakan bahawa ia adalah sebahagian daripada jenama ‘Simply Organic’ baharunya. Produk ini membersihkan pori-pori dan menyekatakan tona kulit. Ia telah menjual lebih daripada 5,000,000 salinan di Filipina dan Malaysia. Semua orang boleh memesannya pada harga yang sangat mesra poket melalui laman web rasmi. Komen dan testimoni Secret Whitening di forum adalah positif. Tiada testimoni termasuk aduan tentang kesan sampingan.

BAHARU: Secret Whitening tidak lagi dijual di Malaysia. Untuk kulit yang kelihatan lebih muda dan kelihatan segar – lihat Lavite.

Ramai pakar dermatologi profesional di Asia Tenggara mengesyorkan krim pencerah dan pemutih kulit. Blogger kecantikan dan pelakon Bollywood di rantau ini menggunakannya dan menerbitkan gambar sebelum dan selepas hasil yang menakjubkan. Di sesetengah pasaran, anda juga boleh mencari penyelesaian untuk kulit yang lebih bersih dengan nama Secret Whitening Brightening Cream. Tetapi komposisi organiknya tetap sama. Bahan utama dalam formula termasuk kompleks yang dipatenkan – Omegalight, Argireline, asid hyaluronik dan pelindung matahari SPF. Secret Whitening original adalah cara terbaik untuk meratakan tona kulit anda. Sijil Kualiti juga menunjukkan bahawa ia berfungsi untuk penjagaan kulit harian yang aktif dengan keberkesanan 95.3%.

Di mana untuk membeli Secret Whitening pada harga yang berpatutan di Malaysia? Adakah terdapat banyak penipuan, tersebar, sebagai produk sah untuk dermis yang lebih jelas dan cerah, di Watson, Lazada, dan Shopee? Bagaimana untuk menggunakan penyelesaian tona kulit, mengikut arahan untuk digunakan? Apakah fungsi Secret Whitening Cream?

Ketahui lebih lanjut dalam ulasan Secret Whitening Malaysia ini!

Argireline – Apa Itu & Mengapa Ia Baik untuk Kulit

Argireline – Apa Itu & Mengapa Ia Baik untuk Kulit

Argireline ialah peptida khusus, acetyl hexapeptide-3 (juga dikenali sebagai acetyl hexapeptide-8). Peptida ialah rantai pendek asid amino, asas protein, termasuk kolagen dan elastin. Mereka sangat penting untuk mengekalkan kulit yang sihat dan muda. Argireline juga menggalakkan penghasilan kolagen dan mengoptimumkan cara ia berfungsi dalam badan. Ini berfungsi untuk menghilangkan garis-garis halus, kedutan, dan bintik hitam, meningkatkan tahap pH. Ia juga meminimumkan kedutan spontan dan pergerakan otot, yang membawa kepada pembentukan kedutan. Ia juga merupakan pilihan yang baik untuk sesiapa sahaja yang mempunyai kulit kering, kerana ia membantu untuk mengagihkan kelembapan dengan betul di kawasan aplikasi.

Ini adalah beberapa faedah dan kelebihan utama Argireline untuk memiliki kulit yang sempurna:

 • Ia Berfungsi Mengurangkan Kedutan Otot Spontan Yang Selalunya Menyebabkan Kedutan, Garis Halus & Ketidaksempurnaan Lain;
 • Peptida Mempunyai Kesan Anti-Penuaan yang Mendalam;
 • Ia Meningkatkan Pengeluaran Kolagen & Elastin dalam Badan, Menguatkan Dermis dari Dalaman Luar;
 • Asid Amino Berfungsi untuk Penambahbaikan Tahap pH Dermal;
 • Argireline Mengoptimumkan Cara Kolagen Berfungsi dalam Badan;

Pemulihan Rumah untuk Kedutan

Secret Whitening – Apa Itu & Apa Fungsinya

Secret Whitening – Apa Itu

Secret Whitening cream adalah krim semulajadi yang berfungsi untuk malam daripada tona kulit. Penyelesaian kecantikan kulit menawarkan perlindungan UV yang sangat baik dan mencerahkan penampilan. Ia adalah sebahagian daripada jenama ‘Simply Organic’ pengeluar ‘Pure Life’. Ini adalah salah satu produk penjagaan kulit terhangat di Malaysia. Lebih 5,000,000 naskhah sudah terjual di sana. Secret Whitening cream adalah pilihan utama di kalangan blogger kecantikan tempatan dan pelakon Bollywood. Mereka kerap berkongsi gambar kesan sebelum dan selepas di media sosial. Pakar dermatologi juga mengatakan bahawa Secret Whitening berfungsi untuk menghilangkan bintik hitam, detoksifikasi kulit, dan menghilangkan kedutan.

Sijil Kualitinya memberikan keberkesanan, sebagai 95.3%. Keputusan mencerahkan dan mencantikkan kulit yang berkuasa ini telah disahkan dalam beberapa pusingan ujian klinikal. Pemutihan Rahsia adalah produk peremajaan dermis semulajadi dan perlindungan UV yang baik. Ia benar-benar selamat dan sesuai untuk setiap jenis dermis. Terutamanya, yang sangat kering, kerana ia meningkatkan pengeluaran kolagen dan menormalkan tahap pH. Secret Whitening Brightening berfungsi untuk memulihkan kecemerlangan normal dan sinaran dermis.

Secret Whitening yang asli mendapat kelulusan KKM.

Kebaikan & Kelebihan Krim Malam Tona Kulit

Pakar dermatologi Malaysia dan Filipina sangat berminat bahawa Secret Whitening penuh dengan manfaat dan kelebihan untuk dermis. Krim peremajaan dan kecantikan dermis semulajadi memulihkan dan menyegarkan penampilan kulit. Ia menjadikan dermis ringan dan berkilat, mempunyai cahaya yang sihat. Secret Whitening Cream sangat bagus untuk dermis yang sudah tua, kering atau rosak, kerana ia berfungsi untuk memberikannya penghidratan dan nutrisi 24/7.

Ini adalah kebaikan dan kelebihan utama krim Secret Whitening:

 • Komposisi Semulajadi Yang Berfungsi untuk Peremajaan Aktif & Penjanaan Semula Dermis Kering & Tua;
 • Krim Berfungsi 24/7 dengan 95.3% Keberkesanan untuk Memulihkan Tahap pH Normal;
 • Ia Meningkatkan Pengeluaran Kolagen untuk Berkhidmat untuk Kulit Bercahaya;
 • Tiada Kesan Sampingan Negatif atau Bahaya;

Nota Bene! Kesan boleh berbeza-beza secara individu!

Secret Whitening Testimoni  dan Komen di Forum

Secret Whitening testimoni dan komen Malaysia

Jika anda melihat dengan lebih dekat komen dan testimoni Secret Whitening di forum, anda akan terkejut. Kebanyakannya dikongsi oleh blogger kecantikan. Malah pelakon Bollywood berkongsi testimoni positif tentang cara krim Secret Whitening Brightening berfungsi. Maklum balas diilustrasikan dengan foto sebelum dan selepas kesan yang menakjubkan. Mereka menunjukkan betapa cepatnya krim penjanaan semula dan penghidratan dermis berjaya meratakan tona kulit.

Tiada aduan tentang kesan sampingan negatif atau bahaya. Pakar mengatakan bahawa ini bermakna bahawa Secret Whitening tidak berbahaya. Mereka mengesahkan maklum balas positif, yang diberikan dalam testimoni dan komen Secret Whitening Ujian klinikal mengesahkan bahawa produk mencantikkan kulit semulajadi adalah selamat dan berjaya membersihkan pori-pori bintik hitam, menghilangkan kedutan dan garis halus.

Secret Whitening Harga di Malaysia – Tempat Membeli

Harga Secret Whitening Malaysia

Pengeluar ‘Pure Life’ menasihatkan pelanggan yang tidak pasti di mana untuk membeli Secret Whitening pada harga terbaik di Malaysia untuk melayari laman web rasmi. Perlu diingat bahawa syarikat menyebarkannya semata-mata melalui halaman web berlesen. Harga Secret Whitening kekal sama di setiap negara Asia Tenggara. Tiada cukai atau yuran tersembunyi.

Laman web rasmi Secret Whitening menawarkan bukan sahaja harga terbaik tetapi diskaun kos biasa juga. Jika anda memesannya sekarang, anda layak mendapat pengurangan harga -50%. Hanya isi borang dan sahkan butiran penghantaran anda melalui panggilan telefon. Pakej bijak anda akan tiba dalam 7 hari dan dibayar melalui kaedah COD.

Perhatian! Krim Pemutih Rahsia ditempah dengan cara biasa untuk produk digital. Pelanggan mengisi borang dan mengesahkan butiran mereka melalui telefon. Pakej sampai dalam seminggu dan dibayar melalui COD!

Secret Whitening di Farmasi – Lazada atau Shopee

Tiada guna mencari Secret Whitening di farmasi. Ia tidak tersebar di sana. Pengilang menjualnya semata-mata melalui laman web rasmi. Dengan memesannya dari sana, anda kekal selamat daripada semua penipuan Secret Whitening di Watson, Lazada atau Shopee. Dan anda berhak mendapat diskaun harga yang sangat baik!

Penerangan ringkas tentang produk

Secret Whitening Harga199 RM
Testimoni dalam forum9.1/10 - Baca lebih
Web rasmiProduk kehabisan stok
Komposisi100% Semulajadi
Cara gunaBaca lebih rendah
KKM Diluluskan?Ya
Kesan SampinganTiada
Terdapat di farmasi?Tidak
Di Shopee atau Watson?Tidak
Adakah ia bahaya?Produk asal berfungsi

Cara Pakai Secret Whitening Cream

Cara pakai Secret Whitening cream

Tiada apa-apa yang rumit tentang cara menggunakan Secret Whitening – hanya berpegang pada arahan untuk digunakan. Risalah ini digunakan dalam pembungkusan, sebagai manual pengguna terperinci. Perlu diingat bahawa krim penyegar kulit perlu disapu 2 kali sehari pada dermis yang telah dicuci dan dikeringkan dengan berhati-hati. Juga, jangan melebihi dos Secret Whitening Malaysia yang disyorkan. Gunakan hanya sebahagian kecil daripadanya untuk membentuk lapisan halus, mengurangkan melanin sehingga 5 kali ganda, dan mempunyai kulit yang lebih cerah.

Ini adalah cara pakai Secret Whitening krim:

 • Gunakan Secret Whitening 2 kali sehari pada kulit pra-bersih & kering. Urut perlahan-lahan pada dermis & biarkan ia diserap sepenuhnya oleh dermis.
 • Makan dengan betul & kekal terhidrat sepenuhnya.
 • Ulangi prosedur setiap hari selama sebulan kalendar penuh untuk mendapatkan kulit yang berseri.

Secret Whitening Kesan Sampingan & Bahaya

Pelanggan tidak merungut tentang penampilan kesan sampingan, alahan, atau bahaya, selepas menggunakan Secret Whitening original produk. Pakar juga mengesahkan bahawa ia benar-benar selamat dan sesuai untuk setiap jenis dermis. Keputusan positif pertama menjadi kelihatan dalam beberapa hari.

Komposisi & BahanAloe Vera & Asid Hyaluronik

Krim Secret Whitening mempunyai komposisi semua organik. Formula ini mengandungi lebih daripada 10 bahan semulajadi yang tindakan gabungannya berjaya mengatasi kedutan dan garis halus. Kompleks Omegalight yang tersumbat mengurangkan kepekatan melanin sehingga 5 kali ganda pada lapisan atas kulit. Ini menjadikan kulit lebih berseri, berkilat, dan dengan tona yang lebih cerah!

Hasil utama yang boleh anda capai dengan Secret Whitening ialah:

 • Mempunyai Kulit Wajah Yang Lebih Ringan & Benar-benar Berseri;
 • Kurangkan Keterlihatan Kedutan, Garis Halus, Beg Bawah Mata & Parut Jerawat;
 • Kosongkan Liang & Lupakan Bintik Hitam Jahat;

Bahan-bahan dalam komposisi adalah:

 • Kompleks Berpaten Omegalight;
 • Argireline;
 • Asid hyaluronik;
 • Pelindung Matahari SPF;
 • Biji Safflower;
 • Mulberi;
 • Lidah Buaya;
 • Akar Likuoris;
 • Asid Linoleik;
 • Kompleks Vitamin & Mineral;

8 Makanan Pengisian Kolagen

Miliki Kulit Cemerlang dengan Kebersihan yang Baik

Membersihkan kulit anda setiap pagi dan petang adalah penting untuk mengekalkan keserian dan kecantikannya. Jangan sekali-kali menjadi tanpa menanggalkan solek. Sapukan tonik lembut selepas itu. Urut dan keluarkan dengan lembut setiap beberapa hari. Ini akan membantu ia menjana semula lebih cepat!

Bottom Line: Salah satu produk terbaik untuk peremajaan dan penjanaan semula kulit yang aktif di Malaysia ialah krim Secret Whitening. Ia diluluskan oleh pelakon Bollywood dan blogger kecantikan. Pelanggan yang menggunakan berkongsi pendapat dan komen positif di forum. Tiada kesan sampingan atau kontraindikasi. Komposisi organik mempunyai tindakan yang mendalam dan menghilangkan kedutan dan garis halus secara visual.

BAHARU: Secret Whitening tidak lagi dijual di Malaysia. Untuk kulit yang kelihatan lebih muda dan kelihatan segar – lihat Lavite.

Leave a Reply