7 Petua Cara Melakukan Seks yang Lebih Baik – Misi Kemungkinan

Petua Cara Melakukan Seks yang Lebih Baik

Semua orang mahu melakukan hubungan seks yang lebih baik. Anda hampir tidak akan menemui sesiapa yang tidak mahu meningkatkan kemahiran bercinta mereka. Orang dalam hubungan jangka panjang sering bimbang bahawa mereka tidak melakukan yang terbaik di atas katil. Libido rendah yang disebabkan oleh kebimbangan sering membawa kepada masalah, seperti disfungsi erektil atau seks sepenuhnya, kemurungan dan ejakulasi pramatang. Tetapi sudah tiba masanya untuk duduk dan berehat!

Salah satu perdebatan yang lebih popular dalam budaya pop adalah dirancang berbanding seks spontan. Mana satu lebih baik? Baiklah, seperti mana-mana bentuk keintiman yang lain, kedua-duanya mempunyai kebaikan dan keburukan mereka. Ramai juga beranggapan mereka akan lebih menarik jika mempunyai otot yang lebih ramping dan kuat. Tetapi terdapat banyak cara untuk meningkatkan keintiman antara pasangan. Tidak ada sebab untuk mengalami episod tekanan darah tinggi di atasnya. Rawat pasangan anda dengan beberapa godaan manis yang sihat, membuat mereka terangsang dengan mudah. Jangan lupa fokus pada foreplay!

Ramai yang salah sangka bahawa ia tidak penting bagi lelaki. Tetapi ini tidak benar. Foreplay yang baik berfungsi untuk tahap keseronokan yang betul bagi kedua-dua pasangan. Ia boleh membawa anda ke dalam alur dan membuatkan anda berasa lebih seronok semasa melakukan perbuatan itu sendiri. Anda boleh meningkatkannya, menggunakan pelbagai penyelesaian kejantanan organik. Pilihan yang baik ialah Uranol – ia mempunyai komposisi semulajadi dan harga yang sangat baik.

Bagaimana untuk melakukan hubungan seks yang lebih baik dan menarik? Mana yang lebih baik – keintiman terancang atau spontan? Betapa pentingnya foreplay? Manakah produk peningkatan potensi dan daya tahan terbaik?

Ketahui 7 petua terbaik untuk melakukan hubungan seks yang lebih baik di bawah!

Seks Terancang berbanding Spontan – Mana Yang Lebih Menggembirakan

Seks Terancang berbanding Spontan

Seks spontan boleh menjadi pengalaman yang hebat untuk kedua-dua pasangan. Anda boleh menggambarkannya, sebagai orgasme yang mudah diperolehi selepas meletus keghairahan. Menurut kajian di universiti Jerman, bagaimanapun, ini adalah mitos yang lengkap. Ia sering diidealkan, akibat persepsi yang terpesong terhadap media.

Ternyata seks yang dirancang jauh lebih memuaskan daripada mesyuarat bilik tidur sampingan. Tiada siapa yang mengatakan bagaimana ia harus dirancang, selagi kedua-dua pihak bersetuju mengenainya, kata artikel ilmiah, yang diterbitkan dalam ‘The Journal of Sex Research’. Dan ia biasanya berlaku dalam hubungan jangka panjang, menjadikan orang di dalamnya berasa gembira tentang kehidupan.

Jika anda salah seorang yang beranggapan bahawa keseronokan melakukan hubungan seks dengan pasangan akan pudar dari masa ke masa, anda harus segera mengubah pandangan anda. Sebaliknya, pasangan yang menghormati keinginan dan kepuasan seksual bersama akan tinggal lebih lama bersama. Atau adakah anda fikir merancang jadual yang intim menghilangkan nilai pedasnya? Mengambil kira keinginan anda menunjukkan bahawa anda sedang mencari rawatan yang berkesan dan kepuasan bersama. Ini bermakna anda mementingkan kualiti berbanding kuantiti.

Pakar seksologi menasihatkan kami untuk melakukan perkara berikut untuk menjadikan sesi intim anda yang dirancang lebih baik:

  • Gunakan Bahasa, Sebagai Alat Menyampaikan Keinginan Anda, Sebelum Tidur;
  • Beri Perhatian kepada Butiran Tetapan – Muzik, Pakaian, Makanan & Minuman;
  • Jangan Takut untuk Bereksperimen Jika Rakan Kongsi Anda Setuju;
  • Biarkan Foreplay Menyalakan Percikan Keghairahan;
  • Banyakkan Hubungan Fizikal sebelum Sesi – Sentuhan, Pelukan & Belaian;

Kepentingan Foreplay untuk Melakukan Seks yang Lebih Baik

Foreplay

Pakar, seperti pakar seks Amerika David Schnarch, mengatakan bahawa foreplay adalah lebih membangkitkan, intim, dan menghubungkan daripada perbuatan seksual sebenar. Semasa permainan cinta, kami benar-benar mendedahkan diri kami kepada pasangan kami. Ini memberi kita keupayaan untuk bergabung, secara fizikal dan rohani. Banyak produk yang boleh membantu anda berasa lebih baik berhubung dengan pasangan anda. Anda boleh cuba menggunakan Uranol organik untuk membuatkan diri anda dan pasangan teruja sepenuhnya sebelum dan semasa keintiman.

Foreplay sangat berharga dalam hubungan jangka panjang. Ia mengalihkan perhatian kita daripada tekanan harian dan menghantar kita ke dunia keghairahan sebenar. Foreplay adalah satu kemestian jika anda ingin menikmati seks yang sengit. Apabila anda memberi tumpuan kepadanya, keseronokan meningkat dengan perlahan dan lebih hebat daripada beberapa ciuman lembut dan hanya kembali kepada asas. Ini juga merupakan cara yang baik untuk membuat pasangan anda berasa selamat dan menghapuskan ejakulasi pramatang dan disfungsi seksual.

Berikut ialah cara untuk menikmati foreplay yang benar-benar menarik:

  • Kenali Zon Erogen Rakan Kongsi Anda & Beri Perhatian kepada Mereka.
  • Jangan Main Mengikut Buku – Gunakan Intuisi Anda.
  • Pastikan Anda Berada dalam Persekitaran yang Selamat & Santai.

Di bawah ini kami telah mengumpulkan 7 petua tentang cara melakukan hubungan seks yang lebih baik dalam kehidupan harian anda dan hubungan jangka panjang:

#1. Saling Mengurut – Perkara Menyentuh Hati

wanita mengurut lelaki

Salah satu titik permulaan yang popular untuk malam yang panas dan bersemangat ialah urutan bersama. Pelbagai petua untuk urutan erotik dan urutan Tantrik semakin popular. Ia telah membuktikan dirinya, sebagai teknik erotik yang selamat untuk mencapai keseronokan seksual maksimum. Kadangkala, urutan klasik biasa juga memastikan kesan yang sama. Rakan kongsi menanggalkan pakaian, menyentuh satu sama lain dengan lembut, kulit gatal, dan keghairahan tidak berkunci. Mengurut perlahan-lahan pergi ke zon erogen, selepas itu anda pasti akan bersedia untuk O besar. Anda boleh membuat keputusan lebih baik dengan mengambil Man Builder.

#2. Cuba Lokasi Baharu

Cuba bermain permainan cinta di tempat baharu. Sebagai contoh – dalam perjalanan pulang, di dalam kereta, apabila pintu garaj ditutup. Atau sebaik sahaja anda memasuki rumah, di lorong, tepat di belakang pintu depan. Sama ada anda tinggal di tempat yang sama selepas foreplay atau menggunakannya, sebagai pemanasan badan, dan kemudian berpindah ke bilik tidur atau tempat lain – pilihan adalah milik anda sepenuhnya. Cara terbaik untuk mengelakkan sebarang ejakulasi pramatang dan disfungsi seksual adalah dengan memanjangkan keseronokan dengan pil Uranol organik.

#3. Jatuh, Sentuh, & Jadilah Sensual

pasangan sensual bercium

Apabila anda mempercayai dan menumpukan diri sepenuhnya kepada deria anda, anda boleh merasakan setiap butiran kecil bercinta. Setiap emosi dan sentuhan menjadi lebih kuat dan lebih sengit. Ini juga sah untuk bunyi, aroma dan sentuhan. Jadi, matikan lampu dan biarkan deria anda membimbing anda. Ini akan banyak merangsang anda. Satu lagi perkara yang akan menceriakan keadaan sebelum hubungan seks ialah penggunaan biasa Bulldozer.

#4. Naikkan Muzik

Hidupkan muzik yang kuat, supaya anda dapat merasakan bass. Ini akan membantu anda menumpukan perhatian pada irama muzik dan badan dan getaran pasangan anda. Anda berdua akan wujud dalam celah ruang masa, direka khusus untuk anda. Berikan lebih banyak kesan erotik kepada pengalaman, menggunakan Uranol atau UltraProst untuk memanaskan keadaan!

#5. Tunjukkan Kasih Sayang Anda

Seks boleh dimulakan dengan beberapa gerak isyarat yang bermakna. Bagi mereka yang mempunyai pemikiran kotor dari semasa ke semasa, ini adalah permulaan yang sempurna dalam penyampaian. Tetapi juga – dalam menerima keseronokan cinta. Apabila anda tahu dengan tepat apa yang akan menggembirakan pasangan anda dan memuaskannya, anda boleh mengejutkannya dengan beberapa kenyataan menggoda langsung. Atau masukkan peranan impian. Gerak isyarat ini sudah pasti akan memberi kesan yang menakjubkan. Anda juga boleh memastikan bahawa masa seksi tidak disia-siakan dengan meningkatkan daya tahan dan kejantanan dengan UltraHot.

#6. Bermain dengan Zon Erogenous

zon erogenous, gigit telinga

Adalah penting bagi mana-mana foreplay untuk mengetahui zon erogen pasangan anda. Bodoh di leher, telinga, dan perut. Walau bagaimanapun, jangan mulakan terus dari mereka pada permulaan pendahuluan. Memanjangkan perbuatan bercinta. Ramai wanita juga suka apabila pasangan mereka mencium mereka dengan lembut pada leher dan telinga kerana mereka sangat sensitif terhadap sentuhan. Ia membuatkan seluruh badan merinding dengan keghairahan. Ia kemudiannya boleh diteruskan ke payudara, termasuk puting, perut, dan paha dalaman. Jadikan keghairahan lebih kuat dengan Erogenix.

#7. Tanggalkan Pakaian Perlahan-lahan!

Daripada mengoyakkan pakaian masing-masing dengan cepat (yang kadangkala agak mengujakan), anda boleh menanggalkan setiap helai pakaian dengan mencabar. Sudah tentu, pasangan anda harus melakukan perkara yang sama untuk anda. Anda juga boleh ‘terlepas’ butiran dan membiarkan, contohnya, kasut tumit tinggi atau garter dan stoking seksi … Ramai yang teruja dengan hanya memakai sehelai pakaian. Pastikan disfungsi erektil dan masalah prostat tidak menghalang nafsu. Ambil LongUp Gel untuk mengelakkan ini.

Sayangi Diri Anda, Pasangan Anda & Tubuh Anda

seks yang lebih baik, pasangan di atas katil

Mempunyai kesihatan reproduktif yang baik bermakna menjaga kesejahteraan psikologi, fizikal dan emosi anda. Cuba ingatkan pasangan anda untuk menjaganya juga. Kejantanan dan keghairahan berjalan seiring dengan keselamatan yang dirasai seseorang dalam perhubungan. Pastikan anda bercakap secara meluas dan mengenali satu sama lain secara mental. Ini juga akan membantu anda mengetahui tentang fantasi intim orang penting anda. Dan anda akan lebih cenderung untuk berkongsi milik anda juga. Kuncinya adalah mencintai diri sendiri. Ia akan mengajar anda bagaimana untuk mencintai orang lain dengan sebenar-benarnya!

>>Untuk Lebih Banyak Artikel Menarik Lawati Bahagian Blog Kami!<<

Leave a Reply