5 Cara untuk Meningkatkan Keintiman & Kualiti Kehidupan Seks Anda

Tingkatkan Keintiman & Kualiti Kehidupan Seks Anda

Kajian klinikal membuktikan hubungan rapat antara seks biasa dan keintiman yang lebih erat antara pasangan dalam hubungan. Perasaan berhubung dengan orang di sebelah anda biasanya dicapai melalui perbualan. Atau dengan tidak takut untuk berkongsi fantasi rahsia terdalam anda dengannya. Ini sah untuk jantina yang lebih lembut, dan juga untuk lelaki.

Menjadikan diri anda menarik kepada orang yang anda minati tidak dicapai semata-mata dengan menurunkan berat badan atau membina otot. Sudah tentu, anda mungkin mempunyai kulit yang bersinar tetapi ini tidak akan membantu anda melarikan diri daripada rasa tertekan jika anda tidak berpuas hati di atas katil. Terdapat banyak cara untuk menyalakan semula percikan di atas katil. Salah satunya ialah bersikap terbuka tentang perkara yang menarik minat anda. Dan sangat berminat untuk mengetahui perkara yang sama tentang pasangan anda.

Ramai orang mengalami disfungsi seksual dan erektil. Beberapa punca asas untuk ini selalunya adalah psikologi. Lain-lain mungkin melibatkan keletihan yang berlebihan, tekanan, dan kebosanan yang mudah. Seks bukanlah sesuatu yang sepatutnya tidak menarik. Jadi pastikan anda mencuba perkara baru sekarang dan kemudian. Satu lagi cara untuk membuat cinta ghairah manis adalah dengan mengambil produk semulajadi yang meningkatkan libido. Mereka tidak mempunyai sebarang kesan sampingan pil biru atau ubat. Salah satu yang terbaik pada tahun 2024 ialah kapsul Uranol.

Bagaimana untuk menjadi lebih baik di atas katil? Adakah keintiman dan seks kita sama? Perlukah saya cuba menjadi lebih aktif di atas katil? Bagaimana untuk menghapuskan disfungsi erektil dan seksual?

Ketahui 5 cara untuk meningkatkan keintiman dan kualiti kehidupan seks anda di bawah!

Keintiman – Bagaimana Ia Dihubungkan dengan Seks yang Baik?

Keintiman

Apabila bercakap tentang keintiman, kita sering menyamakannya dengan seksualiti. Tetapi seks boleh menjadi satu bentuk keintiman yang berasingan. Kita boleh melakukan hubungan seksual tanpa intim. Dan begitu juga sebaliknya. Keintiman fizikal semata-mata sebagai kawan dengan faedah atau stand one-night stand tidak semestinya membangkitkan perasaan keintiman, kemesraan dan kepercayaan. Tetapi ia pasti boleh memberi manfaat kepada mereka! Sudah tentu, anda sentiasa boleh mengeratkan hubungan anda dengan bantuan produk organik, seperti pil Bulldozer.

Sifat keintiman yang sebenar adalah pengetahuan lengkap tentang keperibadian orang lain. Ini termasuk perasaan, pemikiran, dan pencarian jiwanya. Ini mengambil masa kerana ia tidak berlaku dengan hanya satu perbualan, hari yang menyenangkan atau mengekalkan hubungan berat sebelah. Kita semua mencarinya kerana kita memerlukannya. Tetapi kami mendapati ia semakin kurang. kenapa? Keintiman sejati dengan yang lain, kadang-kadang boleh menakutkan. Proses pembelajaran memerlukan keterbukaan, kelemahan, dan perkongsian bersama.

Adakah kita mampu membenarkan orang lain mengenali kita lebih baik daripada kita mengenali diri kita sendiri? Berikut adalah beberapa petua daripada ahli psikologi pakar tentang cara mencapainya dengan mudah!

  • Berhubungan intim secara fizikal dengan orang itu – peluk, cium, & pegang tangan.
  • Benarkan diri anda terdedah untuk membiarkan orang di sebelah anda berasa selamat.
  • Keintiman emosi diasaskan atas kepercayaan, keselesaan & kepekaan.
  • Keintiman psikologi adalah berdasarkan perkongsian fikiran.
  • Keintiman rohani bermakna memperkayakan satu sama lain & memberi makna & tujuan hidup.

Kehidupan Seks Berkualiti & Kepuasan Bersama Berasaskan Keintiman

Kehidupan Seks Berkualiti

Seks adalah salah satu pengalaman paling intim yang boleh berlaku antara dua orang. Ia menyatukan, menyatukan, mendamaikan, dan memberikan kemesraan. Tetapi apa yang anda lakukan selepas seks boleh menjadi sangat penting dalam membina keintiman penting antara anda. Kejanggalan selepas hubungan seks berlaku kepada ramai pasangan, sama ada hubungan mereka baru-baru atau lama dan berpanjangan. Ramai pasangan beralih ke sisi lain selepas hubungan seks dan tertidur serta-merta. Keintiman sejati hilang, yang menjadikan pasangan itu lebih setia kepada satu sama lain.

Satu lagi sebab kekurangan keintiman yang berkualiti ialah keengganan untuk bercakap secara terbuka tentang masalah di atas katil. Walaupun lelaki lebih enggan untuk melekatkan diri mereka secara emosi, wanita sering mengelak daripada berkongsi bahawa mereka tidak berpuas hati secara seksual. Ini boleh membawa kepada banyak masalah pada masa hadapan. Fisiologi wanita adalah sedikit lebih rumit daripada lelaki. Dan setiap orang berbeza. Bercakap dengan pasangan anda secara terbuka tentang perkara yang mengembalikan mojo intim anda. Hasilnya boleh menakjubkan!

Berikut ialah beberapa petua asas tentang cara mendapatkan kepuasan bersama sebenar di atas katil:

  • Nasihat seks tantrik memberitahu kita untuk bernafas lebih dalam semasa keintiman untuk membangkitkan dan terangsang dengan lebih cepat.
  • Matikan TV & telefon bimbit anda untuk meminimumkan gangguan.
  • Elakkan berfikir tentang kerja & fokus pada pasangan anda sahaja.
  • Mata terbuka luas dari semasa ke semasa – ini merangsang bahagian limbik otak.
  • Haiwan peliharaan tidak dibenarkan – ini hanya masa anda & saya.

Ini adalah 5 cara untuk meningkatkan keintiman dan kualiti kehidupan seks anda, menurut pakar:

#1. Saling Melengkapi & Tunjukkan Yang Anda Gembira dengan Apa yang Berlaku

Saling Melengkapi

Ia bagus untuk dikongsi apabila pengalaman seksual itu baik. Lelaki perlu dihargai oleh bahagian mereka yang lebih lembut. Penerimaan acuh tak acuh terhadap usaha mereka boleh menyakiti perasaan mereka dengan teruk. Akibatnya boleh menjadi teruk dan sangat toksik. Kekurangan pujian jangka panjang malah boleh menyebabkan rasa tidak minat dan kes-kes disfungsi seksual atau mati pucuk pramatang. Lelaki, sebaliknya, boleh meningkatkan prestasi mereka dengan mengambil penambah prestasi lelaki yang selamat dan organik, seperti Man Builder.

#2. Kekal Terhubung & Melekat Secara Fizikal Sepanjang Hari

Peluk, tunjukkan kelembutan, dan keinginan untuk keintiman sebelum dan selepas hubungan seks. Ia hanya sebahagian daripada hubungan dua orang, yang tidak berakhir dengan satu klimaks. Keintiman dibina dengan mencari sentuhan fizikal yang berterusan dengan badan orang lain untuk merasakan tenaga, getaran dan emosinya. Cuba berjalan berpegangan tangan, berikan ciuman di pipi, & bersikap hangat terhadap pasangan anda. Satu lagi cara untuk melakukan ini adalah dengan terangsang beberapa kali pada siang hari. Salah satu penyelesaian keseronokan bersama yang paling popular ialah.

#3. Cari Keseimbangan Sempurna antara Bunyi & Senyap semasa Seks

Bunyi & Senyap

Walaupun kita lebih konservatif, kita tidak boleh terlalu diam semasa hubungan seks. Ini akan membantu kita membina hubungan yang lebih berkekalan dan membangkitkan pihak yang satu lagi. Kita perlu menyatakan apa yang kita rasa dan apa yang kita tidak suka dan bercakap tentang keseronokan yang kita rasa. Tidak kira sama ada mengekspresikan diri dengan kata-kata, mengerang, atau menunjukkannya dengan kepuasan yang dapat dilihat semasa hubungan intim. Ini akan memudahkan rakan kongsi kami dan membantu mereka melepaskannya. Ia juga akan mengurangkan disfungsi seksual. Anda juga boleh mendapatkan keseronokan bersama yang lebih baik dengan kesan sensual UltraHot atau Uranol.

#4. Sudu Sambil Berpeluk

Para saintis telah membuktikan bahawa berpelukan dan berpelukan dalam gaya sudu menghasilkan hormon yang meningkatkan keintiman. Juga, keinginan kedua-dua pasangan untuk percintaan. Apabila anda rapat antara satu sama lain dengan cara ini, keakraban emosi meningkat beberapa kali. Dengan cara ini, badan-badan itu bersesuaian seperti kapal yang diukir supaya sesuai antara satu sama lain. Menurut beberapa legenda bandar, jika anda tidur dalam posisi sudu, cinta anda akan kekal selama-lamanya. Mengambil Uranol untuk meningkatkan potensi dan daya tahan lelaki juga akan membantu!

#5. Sentiasa Tidur Bersama di Katil Yang Sama

Sentiasa Tidur Bersama

Tidur bersendirian selepas hubungan seks mungkin musuh terbesar keintiman. Jika anda pasangan baru, ini tidak akan menjadi masalah. Tetapi jika hubungan anda telah berjalan seperti ini untuk masa yang lama, ia mungkin akan menjadi penghalang untuk langkah yang lebih serius. Tidur adalah salah satu perbuatan paling intim manusia dan haiwan. Keinginan untuk berkongsi detik intim kelemahan dan kelemahan ini dengan makhluk atau makhluk, yang penting, kepada anda, sangat bermakna. Dan anda akan sentiasa berpeluang untuk menikmati lebih keseronokan di dalam bilik tidur bersama-sama apabila anda menggunakan Erogenix.

Menjadi Intim Membantu Anda Mencapai Kepuasan Seksual yang Lebih Baik!

Kepuasan Seksual yang Lebih Baik

Tiada apa-apa, seperti rasa disayangi dan selamat dalam pelukan pasangan anda. Ini akan menjadikan anda lebih mudah berehat dan belajar untuk berkongsi detik-detik keseronokan yang lebih besar di atas katil. Jangan biarkan keghairahan hilang dan memburukkan hubungan anda. Berani untuk mencurahkan jiwa dan intim anda diingini. Ini hanya boleh berfungsi untuk faedah anda. Juga, pastikan semula pasangan anda bahawa mereka sihat di atas katil. Ia akan mewujudkan perasaan selesa dan membantu anda mencuba perkara baharu bersama-sama. Eksperimen dan nikmati badan anda sepenuhnya. Ia juga akan menyambung semula jiwa anda!

>>Untuk Lebih Banyak Artikel Menarik Lihat Bahagian Blog Kami<<

Leave a Reply