7 Mitos dan Delusi tentang Seks

Mitos dan Delusi tentang Seks

Revolusi seksual datang dan mengubah dunia, menyebabkan kita mengetepikan notion zaman pertengahan hubungan jantina kita, peraturan tarikan dan peranan lelaki dan wanita di dalamnya. Sastera khusus dan filem dewasa memberikan kebanyakan orang idea pelbagai teknik dan teknik yang berbeza yang boleh digunakan dalam seni cinta, mewujudkan sejenis kekaki di mana semua orang boleh menyelam ke dalam dunia yang luas menggembirakan dan memberi kemahuan kepada imaginasi mereka. Kami menganggap diri kita masyarakat yang dibebaskan dan romantis pecah, tetapi masih terdapat sebilangan besar mitos dan delusi tentang seks yang kita hamba.

Ini disebabkan terutamanya oleh fakta bahawa kita tidak menyedari bahawa filem dewasa yang dipersoalkan sering dimainkan dalam skrip, dan pelakon di dalamnya memainkan fantasi kita, bukan perbuatan keseronokan untuk diri mereka sendiri, yang sebenarnya mungkin merayu kepada pasangan kita. Kita sering terlepas unsur yang paling penting dalam hubungan seksual yang harmoni. Sama ada kita mempunyai hubungan intim sebenar dengan orang yang kita telah memilih untuk berkongsi katil kita, kita perlu bercakap dengannya untuk menjelaskan fantasi dan keinginan yang sama kita cenderung untuk memanjakan diri.

Seks Sebagai Cara Komunikasi Manusia

Seks

Hubungan seksual yang harmoni adalah komponen penting dalam mana-mana hubungan, sama ada ia akan berkembang menjadi pengalaman romantis yang serius atau kekal sebagai pengalaman pesawat. Terima kasih kepada mereka bahawa kita telah terselamat sebagai spesies dan telah dapat mencari jalan untuk berkembang sebegitu rupa sehingga kita menjadi kumpulan yang dominan genus biologi. Agar pengalaman yang paling intim perbuatan mudah penciptaan bersama ke dalam sejenis seni cinta, bagaimanapun, kita mesti dapat menggoncang perencatan kita dan tahu kedua-dua badan kita sendiri dan sebaliknya.

Adakah anda tahu, sebagai contoh, bahawa zakar lelaki adalah organ yang menakjubkan dengan fungsi yang tidak terkira banyaknya? Begitu juga dengan faraj seperti bunga. Selagi kita menggunakan jenis rangsangan yang betul untuk merayu kepada rakan kongsi, kita boleh bersama-sama ke puncak mutlak keseronokan intim dan ecstasy. Beberapa produk semula jadi juga boleh menyumbang kepada matlamat ini. Contoh ubat yang sama untuk keseronokan adalah Horsemen.

Berikut adalah beberapa fakta ingin tahu tentang seks yang anda mungkin tidak tahu:

  • Tempoh purata hubungan seks tidak melebihi 15 minit dengan foreplay disertakan.
  • Wanita yang melancap lebih kerap juga boleh dengan mudah mencapai orgasme semasa persetuturan.
  • Peratusan besar wakil-wakil seks yang adil tidak boleh sampai ke penghujung tanpa rangsangan clitoral dan bermain.
  • Urutan dengan minyak pati aromatik di sekitar zon erogenous meningkatkan keseronokan.
  • Cahaya matahari, secawan kopi manis atau wain merah merangsang sintesis dan pelepasan serotonin ke dalam otak, yang menekankan keseronokan.
  • Wanita paling mudah dikasihati sebelum dan selepas kitaran bulanan mereka.

Adakah Internet Membunuh Keinginan untuk Seks?

internet seks

Kajian terbaru mengenai subjek menunjukkan bahawa kemungkinan rangkaian yang tidak berkesudahan sering mewujudkan ketegangan dan penyejukan hubungan dalam pasangan. Penyelidikan ini dijalankan oleh Prof. David Spiegelalter dari Universiti Cambridge, yang juga merancang untuk menerbitkan sebuah buku pakar.

Data yang dikeluarkan oleh saintis menunjukkan bahawa pada masa itu pasangan purata melakukan hubungan seks kira-kira 3 kali sebulan, manakala pada awal abad ke-21 ia sekurang-kurangnya 4, dan pada tahun 1990-an ia adalah 5! Prof. Spiegelalter membuat spekulasi bahawa penurunan nombor adalah disebabkan oleh hakikat bahawa komunikasi maya dan ketersediaan percuma filem dewasa di Internet telah agak memutarbelitkan idea kami tentang komunikasi intim antara pasangan. Begitu juga, perbezaan sempadan antara kehidupan swasta dan awam yang semakin meningkat membawa kepada kurang persekolaan, yang khususnya tidak mewujudkan banyak prasyarat untuk kualiti dan kuantitatif kehidupan awam yang memuaskan.

Mari kita beri perhatian yang lebih kepada 7 mitos dan delusi yang paling popular mengenai hubungan seksual dan bagaimana sebenarnya mereka hilang dengan realiti.

Mitos #1. Wanita mencari Cinta, dan Lelaki – Seks!

Delusi ini berakar umbi dalam notion bahawa wakil-wakil seks yang adil lebih emosi dan terdedah kepada kasih sayang, manakala orang-orang yang kuat bersedia untuk pergi selepas mana-mana wanita yang lebih cantik yang bersedia untuk tidur dengan mereka dan kelihatan idea yang lebih baik. Dalam era yang datang selepas revolusi seksual, adalah tidak masuk akal untuk bercakap tentang stereotaip seperti ini.

Terdapat ramai lelaki yang gembira untuk datang ke dalam hubungan, serta sebilangan wanita yang mencukupi yang hanya mencari keseronokan fizikal. Lebih-lebih lagi tentang sama ada anda telah bertemu dengan orang yang betul yang anda mahu berkongsi hidup anda.

Mitos #2. Saiz Sawit dan Kaki = Saiz maruah?

Terdapat persepsi popular bahawa saiz ahli seks lelaki boleh diteka oleh saiz kaki atau sawit. Ini, tentu saja, bukan kenyataan yang wajar secara saintifik dan tidak ada yang benar mengenainya. Fikirkan tentang pengalaman peribadi anda. Berapa kerap anda pernah mempunyai perlawanan? Saiz zakar, sama seperti saiz dada, bergantung semata-mata kepada kepekatan pelbagai jenis hormon dalam badan.

Mitos #3. Wanita Mencapai Orgasme Hanya Melalui Seks Faraj!

Makanan Semestinya Aphrodisiac

Seks yang adil dimansuhkan oleh fakta bahawa ia boleh berakhir dengan dua cara yang berbeza – clitoral dan faraj. Kebanyakan wanita juga mengadu bahawa mereka tidak dapat mengalami orgasme tanpa beberapa bentuk rangsangan. Bonus lain sistem seks wanita adalah bahawa mereka boleh menikmati tahap keseronokan yang paling kuat berulang kali dan konsisten tanpa perlu berehat. Ini tidak sah untuk semua orang, tetapi untuk sebahagian besar – ya!

Mitos #4. Makanan Semestinya Aphrodisiac!

Kami telah menyebut kepentingan komposisi biokimia individu dalam badan setiap orang. Walaupun anda makan sedozen tiram untuk sarapan pagi, sebagai legenda kekasih yang paling terkenal – Casanova berkata, tidak ada jaminan bahawa ini akan menjejaskan selera seksual anda dan tahap rangsangan. Begitu juga dengan coklat dan herba untuk kebahagiaan seksual. Majoriti deria dan keinginan yang menekankan untuk hubungan intim bermakna menyebabkan badan melepaskan lebih banyak dopamine dan serotonin – yang dipanggil ” ‘hormon kebahagiaan’ yang meningkatkan mood dan menjadikan kita lebih cenderung untuk bertindak balas terhadap rangsangan luar atau menjadi sumber diri kita sendiri.

Mitos #5. Hanya Lelaki Nikmati Filem Dewasa!

Sebab kewujudan mitos ini adalah bahawa seks yang adil sememangnya lebih sederhana dan rasa sekatan dan malu. Jika anda bertanya kepada mereka, kebanyakan mereka akan memberitahu anda bahawa mereka tidak suka menonton filem dewasa. Malah, kebanyakan mereka telah menonton dan juga menikmati diri mereka sebahagian daripada mereka. Tetapi mereka il tidak pernah memberitahu anda.

Mitos #6. Adalah perkara biasa bagi seorang wanita untuk tidak sampai ke penghujungnya!

Ini benar-benar palsu dan salah tanggapan. Setiap peserta dalam perbuatan intim keseronokan dan keseronokan bersama badan berhak mengalami ecstasy agung. Adalah penting untuk berkongsi lebih banyak dengan pasangan anda tentang apa yang mengujakan anda dan apa yang menolak anda. Ini satu-satunya cara anda boleh mencapai keharmonian. Jangan mementingkan diri sendiri!

Mitos #7. Lelaki berfikir tentang Seks setiap 7 Saat!

Didapati bahawa seks yang kuat berfikir lebih kerap tentang seks daripada yang lembut. Tetapi jika pemikiran mereka melompat ke topik ini setiap 7 saat, maka ini menunjukkan bahawa mereka akan berjalan dalam keadaan yang marah di mana-mana. Oh, itu pasti akan jelas!

Semoga keseronokan bersama dan maksimum!

Keseronokan perbuatan intim perkongsian badan dengan sebaliknya adalah salah satu keseronokan terbesar seseorang boleh mengalami. Ia adalah ecstasy sebenar. Walau bagaimanapun, ramai yang tidak boleh berehat cukup untuk memanjakannya. Dalam kes sedemikian, adalah baik untuk mengetahui bahawa kita boleh bergantung kepada bantuan yang selamat dengan bahan-bahan semulajadi. Produk yang sama adalah kapsul Maxup dan Ultraprost.

Leave a Reply