3 Petua Cuba dan Diuji untuk Dada Ketat

Petua Cuba dan Diuji untuk Dada Ketat

Dada adalah bahagian penting dari mana-mana wanita yang menarik dan menyelerakan silhouette. Ia adalah sumber harga diri dan memberi rasa keyakinan. Setiap wanita mahu disentuh oleh kuasa alam semula jadi dengan dada yang terbentuk dan ketat.

Malangnya, walaupun untuk wanita yang begitu bernasib baik, datang masa apabila mereka perlu meletakkan dengan hakikat bahawa payudara mereka akan berehat dan kehilangan bentuk mereka.

Terdapat beberapa faktor yang membawa kepada kelonggaran dada. Ia biasanya ditemui pada wanita yang lebih tua yang telah dipindahkan ke 40-an mereka. Ini disebabkan oleh fakta bahawa selama bertahun-tahun, kulit kehilangan keanjalan dan ketegasannya, kerana pembaharuan kolagen yang lebih sukar dan pemulihan sel-sel yang lebih perlahan.

Tetapi itu bukan satu-satunya sebab dan dada santai juga boleh mempunyai gadis-gadis dan wanita yang lebih muda. Dalam barisan umum, kehilangan dada yang ketat adalah disebabkan oleh:

  • Penuaan dan menopaus
  • Perubahan mendiamkan diri dalam berat badan, naik atau turun
  • Kehamilan dan menyusukan anak
  • Beban kerja yang tidak mencukupi dan diet yang lemah
  • Saiz bra yang tidak tanding

Ramai wanita di seluruh dunia melihat payudara santai sebagai kekalahan peribadi. Sikap perlu berubah kepada fakta bahawa kendur boleh ditangguhkan atau pun berubah.

Apabila ia datang kepada ketat payudara, wanita di seluruh dunia mula-mula berfikir tentang pembedahan plastik dan pembedahan. Ini, selain mahal, juga sangat menyakitkan, dan juga tidak memberikan hasil yang dijamin. Belum lagi bahawa komplikasi tidak dikecualikan. Terdapat juga penyelesaian semulajadi yang membantu pembesaran payudara – contohnya krim BustUp.

Di bawah ini kami berkongsi dengan anda beberapa helah untuk mengangkat dan mengetatkan dada, yang tidak memerlukan lebih daripada keinginan dan motivasi.

Pemakanan & Berat Yang Betul

1. Pemakanan & Berat Yang Betul

Jika anda membenarkan berat badan anda berbeza-beza, bersedia dan dada anda kehilangan rupa yang baik. Kesan yo-yo sangat menggalakkan untuk bentuk dada dan membawa kepada penampilan tanda regangan. Apabila mendapat berat badan, kulit dada terbentang di bawah pengaruh lemak terkumpul. Apabila anda kehilangan lemak dalam melemahkan tajam, anda mendapat dada yang longgar, kerana kulit kehilangan keanjalan di bawah pengaruh kesan yo-yo.

Penting: Untuk mempunyai kesan pemakanan yang diingini, hadkan kafein dan berhenti merokok untuk membolehkan sel-sel anda membersihkan dan menyegarkan.

Bukan sahaja berat badan, tetapi juga pemakanan yang betul relevan untuk rupa yang baik dada dan bahawa ia adalah ketat. Ini disebabkan oleh fakta bahawa payudara disokong oleh otot, yang perlu ketat untuk dada menjadi sedemikian. Anda boleh mencapainya jika anda mengambil protein, vitamin, kalsium dan mineral yang mencukupi. Anda boleh mendapatkannya dengan selamat dari tomato, daging tanpa lemak, kauliflower, lobak merah dan beberapa orang lain.

2. Urutan Atipikal

Urutan Atipikal

Urutan lembut menjaga kulit supple dan segar. Mereka merangsang peredaran darah, memperbaikinya dan membantu menghidupkan semula sel-sel dengan lebih baik. Terdapat pelbagai cara untuk mengurut payudara anda untuk memberi mereka bentuk yang lebih ketat.

Berikut adalah sebahagian daripada mereka:

  • Urut dengan minyak pati – minyak serai, lobak merah, pudina atau cypress telah sangat ketara sifat pembaharuan yang membantu meremajakan sel. Penggunaan yang kerap akan meningkatkan kulit keseluruhan kulit, meratakannya dan membantu mengekalkan keanjalannya.
  • Urut dengan minyak sayuran – minyak biji anggur atau badam membantu menyuburkan kulit dan sel, nada dan meningkatkan nada, serta meratakannya. Untuk hasil yang lebih baik, anda boleh mencampurkan satu atau dua titis minyak pati dengan minyak sayuran, untuk urutan yang lebih menyuburkan.
  • Urut ais – Anda boleh melakukannya hanya dengan air suam jika ais mengganggu anda. Buat pergerakan pekeliling yang luas di sekeliling dada. Anda boleh membungkus ais dalam kain lembut. Ais mengetatkan kulit dan mencegah kelonggaran.

3. Bra dipilih dengan teliti

Bra dipilih dengan teliti

Bra yang kurang dipilih boleh mempunyai akibat yang tidak menyenangkan untuk dada anda. Ia adalah mungkin untuk kehilangan keanjalan kulit dan juga berehat dada. Jika tali bra anda telah berehat dan diregangkan, gantikannya. Ini bermakna bahawa dia tidak lagi boleh menawarkan sokongan payudara yang stabil dan dia akan secara beransur-ansur menimbang dan berehat.

Anda juga tidak boleh memakai tembaga yang terlalu longgar ketika bersenam. Dengan senaman fizikal, tembaga berpaut disyorkan, yang tidak membenarkan dada bergerak terlalu bebas. Ia adalah mungkin untuk meregangkan kulit dada anda jika anda membenarkan terlalu banyak kebebasan.

Maklumat lanjut Labuh Ketat

Maklumat lanjut Labuh Ketat

Selain kaedah di atas, anda boleh menjaga rupa dan kesihatan yang baik dada anda dan dalam pelbagai cara yang berbeza. Ini termasuk penyediaan resipi buatan sendiri untuk topeng untuk kulit dada, seperti telur dan timun. Anda boleh bersenam, sebagai contoh, berenang adalah cara yang sangat baik untuk menjaga ketat dada anda kerana ia membentuk dan mengetatkan otot pectoral.

Anda juga boleh menggunakan kaedah alternatif seperti pelbagai kosmetik. Di atas kita menulis tentang produk semulajadi sangat popular untuk mengekalkan dada yang cantik dan ketat.

Semua ini mudah dan berpatutan. Jangan teragak-agak untuk memberikan silhouette selera anda tahu ia mungkin mempunyai. Hanya beri perhatian kepada dada anda dan konsisten untuk mencapai keputusan yang menakjubkan dan feminin!

Jika anda memerlukan diet yang terbukti untuk menurunkan berat badan, baca lebih lanjut di sini.

Leave a Reply