Cystalex ubat – Testimoni, Harga farmasi, Bahan dan hasil

Cystalex Kapsul untuk sistitis MalaysiaCystalex adalah ubat yang akhirnya boleh membantu wanita menghilangkan cystitis kronik dan sekali-sekala.  Pendapat yang ada mengenai kapsul-kapsul ini menyatakan gejala-gejala itu hilang dengan pantas dan harga farmasi di India, Filipina dan Malaysia sangat berpatutan. Dalam kajian Cystalex ini, kami akan cuba untuk mengetahui sama ada kesannya begitu cepat dan hebat sesungguhnya dengan memberi tumpuan kepada kandungan produk dan hasil yang dijamin.

Ubat ini tidak lagi tersedia untuk dijual.

Apa Itu Cystalex?

kapsul untuk sistitis

Cystalex adalah ubat mujarab untuk masalah sistitis. Ia dibuat sepenuhnya daripada bahan-bahan semulajadi. Ubat ini datang dalam dua reka bentuk (biru dan merah). dikatakan dalam forum dalam talian untuk tersedia untuk pembelian dalam talian. Dalam komen forum yang sama ini juga disebutkan bahawa produk mempunyai sijil kualiti. Pengedar, di sisi lain, mendakwa bahawa kapsul telah dikeluarkan di pasaran selepas ujian makmal dan ujian klinikal dengan kesimpulan dan keputusan akhir berikut:

 • 95% sistem perkukuh yang lebih kukuh
 • Kesan ubat bukan sahaja terhadap gejala, tetapi menyembuhkan pesakit dari penyakit sistitis
 • Perlindungan 99% terhadap jangkitan dan gejala selanjutnya
 • Kurang kesakitan semasa seks dalam beberapa hari
 • Selepas makan ubat ini gatal-gatal dan sakit semasa membuang air kecil hilang
 • Benar-benar bebas risiko untuk wanita berusia lebih 14 tahun

Cystalex mendapat kelulusan KKM dan anda boleh membelinya tanpa preskripsi di Malaysia.

Cystalex Testimoni dan Komen Forum

Cystalex kapsul testimoni Komen Malaysia

Jika kita melihat testimoni Cystalex yang ditulis oleh pelanggan sebenar dalam pelbagai forum dalam talian di India, Filipina atau Malaysia ia akan menjadi lebih jelas sama ada pil itu benar-benar berfungsi. Mengatakan sama seperti itu: “Cystalex berfungsi!” bukan maklum balas yang serius. Selain daripada pendapat di bawah, kita juga akan menambah beberapa testimoni negatif. Ia adalah satu kemestian bagi setiap wanita untuk memutuskan sama ada kapsul ini mungkin menjadi perkara yang dia akhirnya menyingkirkan sistitis.

“Cystalex hanya selamat jika anda berumur sekurang-kurangnya 14 tahun. Saya memberikan pil kepada anak perempuan saya yang mempunyai cystitis kronik terutamanya kerana mereka semulajadi. Dia berusia 16 tahun dan dia mendakwa bahawa dia merasa lega pada hari kedua penggunaan makanan tambahan. Malangnya, gejala-gejala itu kembali selepas 8 bulan. Kami tidak tahu bahawa kita perlu mengulangi kursus. Saya mengambil dua pek lagi dan selepas kursus kedua dia merasakan kelegaan total. Gejala-gejala cystitis tidak pernah kembali lagi”.

“Saya mempunyai beberapa testimoni negatif mengenai Cystalex dalam forum lain di India dan sekarang saya minta maaf saya menulis perkara-perkara itu. Ia menghalang ramai wanita seperti saya merasakan kesan menakjubkan kapsul ini. Perkara itu adalah bahawa saya datang ke Cystalex palsu pada mulanya. Saya membelinya dari Watson. Produk asal hanya boleh didapati melalui pembelian terus dari pengeluar produk. Apabila saya membeli kapsul asal saya memang berasa lebih baik selepas kencing dalam tempoh seminggu. Kemudian, dalam sebulan saya tidak mempunyai masalah sama sekali. Gatal-gatal telah hilang. Selamanya!”

“Pada pendapat saya dan anak perempuan saya Cystalex adalah perkara terbaik yang anda mesti ada jika anda biasanya mengalami masalah cystitis. Dia berusia 20-an dan saya berusia 40-an. Masalah untuk dia bermula 5 tahun yang lalu, manakala saya … Nah, kerana saya ingat saya mengalami kesakitan semasa kencing dan anda tidak mahu tahu apa jenis kesakitan yang saya rasa semasa … Seks! Selepas dua kursus dengan Cystalex kita berdua akhirnya terlupa tentang cystitis. Tetapi saya berkeras untuk mengadakan kursus dua kali setahun. Dan hari ini, 2 tahun kemudian selepas mengambil Cystalex kita sembuh!”

Pakar doktor dari bidang kencing berkongsi beberapa komen dan ulasan juga. Berikut adalah salah satu daripada mereka yang kami temui dalam satu forum jurnal sains dalam talian: “Benar-benar formula yang hebat. Saya dan rakan-rakan saya suka Cystalex kerana banyak sebab. Pertama sekali, kita akhirnya boleh menetapkannya untuk kanak-kanak perempuan yang berumur 18 tahun ke atas, kerana produk ubat yang lain untuk cystitis biasanya terlalu berbahaya bagi mereka. Kedua sekali, kapsul sangat dipercayai apabila ia datang kepada kelegaan kesakitan yang cepat. Pesakit saya mengatakan bahawa mereka bekerja dengan segera pada hari yang sama. Akhir sekali, Cystalex sangat menjanjikan kerana ia boleh menyembuhkan cystitis kronik yang hari ini adalah mustahil walaupun untuk terapi antibiotik yang paling toksik.”

 

Cystalex Harga – Tempat membeli di Malaysia?

Harga Cystalex Malaysia

Terdapat sedikit kekeliruan seperti di mana untuk membeli sistitis asli merawat kapsul. Ok, original Cystalex di farmasi tidak lagi boleh didapati (mahupun di Malaysia). Kami mengatakan tidak lagi, kerana pada masa lalu terdapat satu produk penipuan yang cuba meniru Cystalex asal di Malaysia. Syukurlah, ubat palsu ditarik keluar dari pasaran. Jadi replika di Watson, Shopee atau Lazada juga harus hilang. Jika anda walaupun mendapati harga Cystalex lebih murah di laman web ini, jangan menggigitnya. Ini adalah satu penipuan. Harga Cystalex semasa boleh dilihat hanya di laman web rasmi makanan tambahan.

Berikut ialah cara menempahnya:

 • Lawati laman web rasmi. Terdapat versi bahasa yang berbeza untuk Malaysia
 • Baca semua yang anda perlu tahu tentang makanan tambahan untuk sistiti.
 • Pertimbangkan berapa banyak pek yang anda mahu beli.
 • Semak harga Cystalex semasa Ia kini didiskaunkan pada -50%!
 • Masukkan nama anda dan nombor telefon yang sah.
 • Tunggu pasukan sokongan pelanggan untuk menghubungi anda.
 • Sahkan pesanan anda
 • Penghantaran mengambil masa sehingga beberapa hari.

Penerangan ringkas tentang produk

Cystalex Harga179 RM
Testimoni dalam forum9.6/10 - Baca lebih
Web rasmiProduk kehabisan stok
Komposisi100% Semulajadi
Cara gunaBaca lebih rendah
KKM Diluluskan?Ya
Kesan SampinganTiada
Terdapat di farmasi?Tidak
Di Shopee atau Watson?Tidak
Adakah ia bahaya?Produk asal berfungsi

Bahan-bahan dan komposisi

Bahan-bahan dan komposisi kapsul untuk cystitis Malaysia

Bahan-bahan produk Cystalex untuk sistitis adalah 100% semulajadi. Bahan utama dalam komposisi adalah berry merah, yang telah dibuktikan oleh ujian klinikal selama bertahun-tahun untuk menunjukkan beberapa kesan yang luar biasa terhadap jangkitan kencing. Formula Cystalex original memberi tumpuan, walaupun, pada berry merah terbaik menumpukan perhatian. Pada asasnya, jika pesakit ingin merawat cystitis dengan beri merah biasa dia mesti makan sehingga 10 kilo sehari. Dan ini adalah mustahil atau sekurang-kurangnya terlalu sukar untuk dicapai. Inilah sebabnya mengapa pengeluar asal Cystalex menggunakan pekat tinggi ekstrak berry merah membuat kapsul untuk bekerja segera terhadap proses keradangan dalam saluran kencing.

Ketahui apa lagi yang kami dapati di antara senarai besar bahan-bahan organik Cystalex:

 • Ekstrak Arjun – herba purba India yang telah digunakan untuk merawat pelbagai jenis jangkitan, serta mikrob dan keradangan kulat.
 • Hygrophila – herba yang sangat cekap hanya terdapat di Asia Selatan dan popular untuk kecekapan yang tinggi dalam merawat penyakit saluran urogenital.
 • Tribulus Terrestris – terutamanya dikenali dengan ciri untuk meningkatkan libido herba ini juga melindungi kemaluan dan membantu sel-sel untuk menyembuhkan diri sekiranya jangkitan.
 • Asparagus racemosus – herba Himalaya ini dimasukkan untuk menyokong buah pinggang, serta menghapuskan potensi risiko pembentukan sel-sel kanser kerana keradangan yang sangat berisiko dalam saluran kencing.
 • Boerhaavia diffusa – salah satu herba yang paling popular di Ayurveda digunakan sebagai terapi anti-radang dan analgesik untuk sebarang kesakitan yang datang dari organ-organ.

Cara Makan Cystalex – Dos

cara makan Cystalex untuk sistitis

Pesakit yang berumur 14 tahun ke atas boleh mengambil ubat Cystalex tanpa risiko kesan sampingan atau bahaya. Menurut risalah rasmi yang terdapat dalam pek produk kapsul ok untuk digunakan walaupun oleh vegan. Terdapat manual keseluruhan dengan arahan Cystalex untuk digunakan. Anda boleh mengorek kapsul atau mengeluarkan filem dan mengorek serbuk mengikut keutamaan anda.

Berikut adalah apa yang telah kami ketahui tentang cara mengambil kapsul:

 • 1 dos adalah sama dengan 1 kapsul.
 • Anda perlu mengambil 2 dos setiap hari.
 • Ambil satu pil Cystalex pada waktu pagi selepas sarapan.
 • Kemudian ambil satu kapsul pada waktu petang selepas makan malam.
 • Sentiasa telan pil dengan air, jus atau susu untuk membiarkannya menyerap lebih cepat supaya anda dapat merasakan kelegaan secepat mungkin.
 • Ia mengambil masa 1 bulan untuk mencapai keputusan maksimum.
 • Untuk mengelakkan cystitis selanjutnya mengulangi kursus Cystalex 30 hari dalam tempoh 6 bulan.
 • Untuk pencegahan selanjutnya ingat bahawa diperlukan untuk lulus kursus 1 bulan 2 kali setahun.
 • Jangan ambil capsules jika anda berumur di bawah 14 tahun tanpa preskripsi perubatan.

Kesan sampingan dan Bahaya

Produk ini mendapat kelulusan KKM. Cystalex tidak mempunyai sebarang kesan sampingan atau bahaya. Ini terbukti semasa ujian klinikal yang panjang. Tiada aduan daripada pelanggan dalam talian dan tiada menyebut bahaya dalam testimoni mereka.

FINAL: Beli kapsul Cystalex dari laman web rasminya pada harga istimewa. Jangan cari kapsul di farmasi atau di Watson. Cystalex asal adalah yang anda perlukan untuk merawat cystitis dan mencapai kesan yang besar terhadap kesakitan, kesakitan dan gatal-gatal yang berterusan. Semua maklumat di atas adalah berdasarkan ulasan pelanggan sebenar.

Ubat ini tidak lagi tersedia untuk dijual.

Leave a Reply