Insider Gel – Besarkan zakar + arahan? Testimoni dan harga

Insider Gel Besarkan zakar MalaysiaInsider gel – mengapa? Menurut beberapa testimoni forum dalam talian di Malaysia terdapat cara untuk membesarkan zakar anda dan ia dipanggil Insider Gel.

Dalam kajian ini, kami akan membincangkan gel ini dengan memberi tumpuan kepada pendapat yang diberikan oleh pelanggan sebenar dan kesan yang mereka alami, serta dengan menyebut secara terperinci bagaimana produk berfungsi, kandungan apa yang ada dan harga panas di Malaysia. Mari kita mulakan!

PENTING: Kami ingin memaklumkan anda bahawa Insider Gel tidak lagi dijual. Sebagai alternatif kami mengesyorkan Uramax. Produk ini benar-benar semulajadi tanpa kesan sampingan. Ia akan meningkatkan prestasi seksual anda dan meningkatkan keinginan anda untuk seks.

Apa itu Insider gel?

Insider Gel testimoni

Dalam kajian gel Insider oleh pengedar rasmi kita mengetahui bahawa ini adalah gel untuk besarkan zakar. Ia kedengaran pelik dan sesetengah orang mungkin tidak percaya. Walau bagaimanapun, terdapat bukti oleh pelanggan sebenar mengikut pembesaran zakar yang kini mungkin. Dan keputusan tidak menyakitkan atau mahal.

Sebenarnya, harga ubat Insider gel adalah ok terutamanya dengan ingat kesan yang berpotensi. Sila ambil perhatian bahawa ini adalah gel untuk penggunaan luaran sahaja. Ini bukan ubat di farmasi untuk dibeli. Ini bukan pek kapsul hormon atau tablet untuk diminum selama berbulan-bulan untuk melihat hasil sebenar. Gunakan produk dan anda boleh menarik perhatian gadis-gadis serta-merta.

Insider Gel testimoni dalam forum di Malaysia

Insider Gel testimoni Komen Malaysia

Komen dan testimoni gel Insider sangat menarik untuk satu sebab. Pelanggan dari seluruh Malaysia berkongsi bahawa gel berfungsi dengan serta-merta. Ini bermakna bahawa produk tidak memerlukan beberapa rawatan awal untuk melihat zakar anda diperbesarkan untuk seorang gadis yang anda akan bertemu dalam sebulan atau dalam dua. Dalam satu forum dalam talian di Malaysia, kami mendapat testimoni dan pendapat berikut.

Baca maklum balas gel Insider oleh pelanggan sebenar di bawah:

“Kerja-kerja gel orang dalam. Ia berfungsi sejurus selepas permohonan dibuat. Saya tidak percaya zakar saya boleh menjadi lebih besar dengan lebih daripada 5 cm dalam beberapa jam. Saya juga mengukurnya beberapa kali selepas seks dengan gadis saya. Beliau juga mengesahkan keseronokan itu lebih baik berbanding sebelum ini.”

“Apabila saya membaca ulasan Insider pertama yang saya fikir ia adalah satu penipuan. Bagaimana anda boleh mempunyai zakar anda diperbesarkan dengan gel biasa? Nah, lelaki, ini bukan gel biasa. Ini adalah magnet wanita. Buat kali pertama dalam hidup saya, saya mendapat ereksi cepat dan saya boleh f.. dia untuk sepanjang malam!”

“Kajian Insider saya akan menjadi sedikit lebih berbeza. Kali pertama saya menggunakan gel ini saya fikir saya akan meletup. Saya mendapat begitu banyak sperma dan untuk ereksi masa yang lama bahawa saya hampir keluar pada akhirnya. Saya fikir saya tidak akan berbuat demikian kepada diri saya sendiri. Tetapi kemudian, dalam beberapa hari gadis itu yang bersama saya pada malam itu menghantar kawan-kawannya … Meneka apa yang berlaku? Mereka adalah 4 gadis dan saya hanya mempunyai satu malam. Tetapi ia adalah besar-besaran. Sejak itu, saya menggunakan gel Insider setiap hari dan ia masuk ke dalam setiap malam …! Dan terakhir tetapi tidak kurangnya saya tahu bahawa Insider adalah selamat. Saya telah menggunakannya selama beberapa bulan.”

Berikut adalah pendapat Insider dari doktor pakar: “Selepas kita telah menguji gel ini di makmal ternyata bahawa tidak ada yang perlu dibimbangkan. Tetapi kami percaya pengeluar Viagra mempunyai banyak yang takut. Gel ini semula jadi, tetapi meningkatkan pengalaman seksual tiga kali lebih baik daripada perangsang tradisional”

Insider Gel Harga di farmasi di Malaysia – Tempat membeli?

Harga Insider Gel Malaysia

Harga Insider gel di farmasi di Malaysia adalah sesuatu yang anda tidak perlu bimbang. Anda tidak akan menemui gel asal di mana-mana farmasi. Dan inilah yang – Anda tidak perlu mencari penyelesaian pembesaran zakar Insider di Watson, Shopee atau mana-mana kedai digital lain seperti ini. Anda mungkin datang ke beberapa iklan dengan harga Insider di Watson, tetapi ia akan menjadi satu penipuan.

Sebaliknya, inilah cara menempah gel terbaik untuk seks terbaik yang akan anda buat tidak lama lagi:

 • Buka laman web rasmi gel Insider
 • Baca arahan dan semua butiran tentang gel lagi
 • Semak harga Insider
 • Jika anda berbuat demikian tidak lama lagi anda akan melihat harga – dengan diskaun 50%
 • Daripada RM 278 anda akan membayar hanya RM 199 untuk satu pek gel (ia akan cukup untuk anda selama sebulan atau lebih)
 • Masukkan butiran peribadi anda
 • Tunggu wakil pelanggan Insider untuk menyambungkan anda
 • Mereka akan menerangkan tentang penghantaran di Malaysia.
 • Marilah kita memberitahu anda bahawa penghantaran Insider adalah percuma

Penerangan ringkas tentang produk

Insider Gel Harga199 RM
Testimoni dalam forum9.1/10 - Baca lebih
Web rasmiProduk kehabisan stok
Komposisi100% Semulajadi
Cara gunaBaca lebih rendah
KKM Diluluskan?Ya
Kesan SampinganTiada
Terdapat di farmasi?Tidak
Di Shopee atau Watson?Tidak
Adakah ia bahaya?Produk asal berfungsi

Komposisi dan bahan-bahan

bahan-bahan dan komposisi ubat besarkan zakar

Insider gel Malaysia adalah formula inovatif yang berfungsi terima kasih kepada bahan-bahan semulajadi bioaktif. Kandungan produk ini adalah 100% selamat. Kami mengatakannya sekarang, kerana ramai di antara kamu mungkin takut untuk terus membaca yang diingini untuk melakukan hubungan seks yang lebih baik, tetapi takut untuk mendapatkan beberapa mabuk atau masalah kulit seumur hidup.

Gel Insider mendapat kelulusan KKM. Anda boleh membelinya tanpa preskripsi atau perundingan dengan doktor.

Berikut adalah bahan-bahan Insider yang boleh membuat zakar anda lebih besar, lebih keras, lebih cekap dan bekerja semasa seks dengan gadis anda atau dengan gadis-gadis yang anda hanya bertemu dalam disko:

 • LEPIDIUM MEYENII (МАКА) – penyelesaian terbukti untuk meningkatkan pengeluaran sperma dan kualiti sperma secara keseluruhan. Dalam kandungan ini herba membantu zakar kekal sukar untuk masa yang lebih lama semasa seks.
 • Epimedium – prihatin untuk menjadi perangsang pengalaman seksual yang terbaik, yang juga meningkatkan aliran darah dalam semua organ, termasuk dalam zakar + menjadikan kulit lebih anjal untuk diselaraskan untuk kesan pembesaran gel.
 • Ekstrak tulen duri – kepekatan tertinggi digunakan untuk membuat gel menghapuskan disfungsi otot dan untuk membantu pengalaman seksual bertahan untuk masa yang lebih lama.
 • Asid succinic adalah bahan utama dalam formula gel Insider untuk pembesaran zakar sebenar. Ejen ini berfungsi seperti perangsang sel kulit. Zakar akan diperbesarkan dalam diameter dan panjang. Selain itu, asid yang tidak berbahaya ini merangsang pengeluaran sperma lelaki.

Cara pakai Insider gel untuk pembesaran zakar

arahan dan kara pakai gel besarkan zakar

Jika anda tertanya-tanya bagaimana menggunakan gel Insider untuk membesarkan zakar anda tepat sebelum beberapa pengalaman seksual, kami mempunyai berita hebat. Produk ini dilengkapi dengan manual terperinci. Dalam manual gel Insider anda akan mempelajari semua yang anda perlu tahu tentang cara menggunakan gel, cara menggunakannya apabila anda merasakan hubungan seksual akan segera. Ambil perhatian bahawa selepas membaca arahan ubat untuk gel kami mendapat 100% pasti ia selamat.

Berikut adalah Insider gel konkrit:

 • Memerah sedikit pek gel di tangan anda.
 • Sapukan perlahan-laras pada zakar anda.
 • Jika anda ingin mengurut untuk merangsang aliran darah.
 • Ia mengambil sedikit gel yang akan digunakan di seluruh zakar.
 • Gunakan betul-betul sebelum seks.

Kesan sampingan atau bahaya

Pengedar berkata, Insider gel tidak mempunyai kesan sampingan atau kontra. Semua orang – tanpa mengira umur atau orientasi seksual boleh menggunakannya.

Tiada testimoni pengguna menyebut bahaya atau aduan daripada menggunakan gel. Lelaki cukup gembira dengan hasil yang dicapai dan mengesyorkan produk tersebut.

NOTA BENE: Jika anda ingin membeli gel Insider untuk pembesaran zakar dan melakukan seks orang-orang dari testimoni forum dalam talian Malaysia, lawati laman web rasmi produk. Harga kini panas dengan diskaun 50%. Jangan beli Insider dari eBay atau Amazon. Gel sebenar dengan 100% selamat dan bahan-bahan semulajadi hanya boleh didapati di laman web rasmi Insider.

PENTING: Kami ingin memaklumkan anda bahawa Insider Gel tidak lagi dijual. Sebagai alternatif kami mengesyorkan Uramax. Produk ini benar-benar semulajadi tanpa kesan sampingan. Ia akan meningkatkan prestasi seksual anda dan meningkatkan keinginan anda untuk seks.

Leave a Reply