Prostalgene testimoni – Adakah ia berkesan? Harga di Malaysia

Prostalgene JatuhProstalgene adalah cecair semula jadi yang dihasilkan daripada formula organik. Ia mengandungi ekstrak aktif yang berfungsi untuk merangsang keberahian serta meningkatkan aksi kaum lelaki. Antaranya ialah herba Tribulus Terrestris (Bullhead), herba Epilobium Parviflorum (hoary willowherb), buahan Saw Palmetto, dan Magnesium Klorida. Ramuan ini dikategorikan oleh Sains bahawa ia selamat untuk aplikasi seharian. Sebahagian daripadanya terkenal dalam tradisi kaum masing-masing sebagai ejen kuat yang mampu merangsang sifat maskulin serta ketahanan lelaki. Klien turut bersetuju. Pendapat dan testimoni pelanggan dalam forum online semuanya positif belaka.

Kemas kini Penting 18/02/2021: Prostalgene produk semula jadi tidak lagi tersedia untuk dibeli di Malaysia. Pelanggan berkongsi pendapat dan hasil positif mereka dari penggunaan alternatif lain – Uranol. Harga mereka berpatutan dan kesannya dijamin!

Bagaimana cecair Prostalgene berfungsi? Terdapat sebarang kesan sampingan yang tersembunyi atau larangan penggunaan? Bolehkah ia membantu dalam proses pengeluaran air kencing? Adakah ia sesuai untuk kaum lelaki semua lapisan umur? Bagaimana caranya menempah produk pada harga berpatutan? Ada penipuan online?

Pihak pengilang produk ialah ‘Prostalgene’ LLC. Mereka menasihatkan para pelanggan untuk menempah produk menerusi laman web rasmi agar mendapat produk pada harga terbaik. Pihak pengeluar ada berurusan dengan permasalahan penipuan dan barangan palsu dijual dengan harga yang lebih mahal. Oleh sebab itu, kami hanya menjual produk menerusi laman web rasmi sahaja. Tidak terdapat di farmasi ataupun portal jualan digital seperti Lazada.

Pihak pengguna harus mengisikan borang online dengan nama dan nombor telefon terkini. Ini kerana, ahli kami akan menghubungi anda untuk memastikan maklumat penghantaran. Anda juga boleh bertanyakan sebarang kemusykilan. Pakej produk akan sampai dalam pembungkusan warna neutral supaya privasi anda terjamin. Cara pembayaran ialah menerusi cash-on-delivery (COD).

Sila baca dengan lebih lanjut berkaitan produk Prostalgene.

Kesihatan & Keselesaan Prostat Anda Haruslah Dijaga dengan Baik

prostat

Setiap lelaki akan mula mengalami masalah prostat apabila usia mencecah 55. Hal ini berkaitan dengan produksi hormon di dalam badan. Pengeluaran hormon menjadi kurang stabil apabila usia kian meningkat. Ini bukannya perkara baharu. Metabolisma badan manusia akan menjadi semakin lemah apabila usia bertambah. Begitulah, penyakit kelenjar prostat membesar (BPH), terjadi. Tetapi anda tidak perlu risau!

Ia tidak bermaksud fungsi reproduksi dan hubungan intim berakhir. Anda harus menjadi lelaki sejati, bertanggungjawab terhadap aktiviti anda, serta menjaga kesihatan prostat. Ia boleh dilaksanakan secara mudah dengan menjauhi makanan kurang sihat dan fokus terhadap pemakanan yang dapat merangsang kesihatan lelaki. Detoksifikasi secara kerap di rumah harus dijalankan untuk mengelakkan penyakit BPH berlaku.
Tersenarai di bawah adalah antara tip berguna untuk mengelakkan berlakunya permasalahan prostat agar kelenjar anda kekal bahagia dan sihat:

 • Mengamalkan diet yang seimbang. Memakan makanan seperti buah saw palmetto, biji labu (zink), pokok pygeum, rumput rye, akar stinging nettle, serta sayuran seperti (kubis bunga, brokoli). Membuat pemantauan tahap kolesterol dan gula secara berkala. Berat badan yang berlebihan juga boleh menyebabkan penyakit kelenjar prostat membesar serta kanser prostat.
 • Jangan melambatkan perjumpaan dengan pakar urologi anda. Kelenjar prostat haruslah dijalankan pemeriksaan dengan kerap.
 • Jalan di bawah matahari yang kurang terik – ia akan membekalkan anda dengan Vitamin D yang bagus untuk prostat.
 • Melakukan hubungan asmara dengan pasangan anda secara kerap boleh membantu, kerana ia akan memastikan yang organ kelakian anda berfungsi dengan elok.

titisan, pasangan di atas katil

Apakah Fungsi Utama Kelenjar Prostat?

Struktur organ kelakian ini memang pelik. Sebahagian daripadanya adalah otot, dan sebahagian lagi adalah – kelenjar. Apa yang paling mengagumkan ialah ia mempunyai fungsi yang berlainan. Hal ini menjadikan prostat salah satu daripada organ yang amat penting dan kompleks.

Di sini kami membincangkan fungsi dua bahagian prostat:

 • Kelenjar: Merembeskan cecair, apabila bercampur dengan kandungan lain, yang dihasilkan di dalam testis, bertanggungjawab untuk produksi sperma.
 • Otot: Diaktifkan ketika hubungan intim berlaku & memastikan bahawa cecair yang dirembeskan daripada badan si lelaki akan masuk ke dalam rahim si wanita.

Apa itu Prostalgen

Prostalgene jatuh, lelaki, tandas

Prostalgene adalah ubat perangsang keberahian secara semula jadi. Ia tersedia dalam bentuk cecair dan haruslah diminum. Ia hanya menggunakan ramuan asli sahaja. Kebanyakan daripada bahan-bahan yang dicampurkan dirumus khas daripada ekstrak herba dan tumbuhan semula jadi. Produk perangsang ini juga berkemampuan untuk mempromosikan pengeluaran air kencing, secara langsung dapat membantu fungsi kelenjar prostat kaum lelaki. Segala bahan kandungan yang digunakan bertujuan untuk merangsang aksi keberahian serta kesihatan keseluruhan prostat anda.

Para pelanggan juga berpuas hati serta gembira dengan perubahan yang dialami. Ia boleh dilihat menerusi komen serta testimoni positif daripada pengguna lain, yang diterbitkan dalam forum online. Tiada sebarang aduan yang dikenal pasti. Tiada yang berkaitan dengan larangan penggunaan dan kesan sampingan Prostalgen produk.

Manfaat dan Kelebihan

Para klien telah menyenaraikan segala manfaat penting dengan mengamalkan produk semula jadi perangsang keberahian Prostalgene iaitu:

 • Meningkatkan Tahap Fungsi Kelenjar Prostat & Aksi Lelaki di atas Katil;
 • Merangsang Hubungan Intim Bersama, Stamina, & Tempoh Ketahanan;
 • Formulasi yang Hanya Menggunakan Ekstrak Organik Tanpa Sebarang Kesan Sampingan yang Diketahui;
 • Tempahan Laju, Mudah & Selamat & Penghantaran Dijalankan Menerusi Laman Web Rasmi Syarikat;
 • Barangan akan Tiba secara Senyap yang Mementingkan Privasi Anda;

Nota Bene! Ketidakwujudan aduan berkenaan kesan sampingan dalam laman pendapat para pelanggan tiada semestinya menyatakan bahawa ia tidak boleh berlaku terhadap individu lain. Anda disarankan untuk mematuhi arahan penggunaan produk, yang disertakan di dalam pakej pembungkusan cecair Prostalgene oleh pihak pengilang.

Prostalgene Harga – Tempat Membeli di Malaysia?

Prostalgene berformulasi semula jadi boleh ditempah melalui laman web rasmi. Dengan berbuat sedemikian, para klien akan berasa terjamin untuk menerima produk asli dan bukannya item tiruan. Mereka harus mengisikan borang online yang disediakan dalam laman rasmi, dengan menyatakan nombor telefon terkini serta nama penuh. Ahli kami akan menghubungi anda untuk memastikan butiran alamat penghantaran serta bertanyakan sebarang soalan lain. Kaedah pembayaran ialah menerusi COD.

Laman web rasmi ubat Prostalgene juga memberikan tawaran harga yang terbaik. Tiada kos lain atau pembayaran tersembunyi. Kempen yang dijalankan secara kerap membolehkan anda mendapat harga diskaun atau promosi ‘Beli 2, Dapat 3’. Kos tidak berubah dari satu negara ke negara lain. Mata wang sahaja yang akan ditukarkan.

Penerangan ringkas tentang produk

Prostalgene Harga149 RM
Testimoni dalam forum9.0/10 - Baca lebih
Web rasmiProduk kehabisan stok
Komposisi100% Semulajadi
Cara gunaBaca lebih rendah
KKM Diluluskan?Ya
Kesan SampinganTiada
Terdapat di farmasi?Tidak
Di Shopee atau Watson?Tidak
Adakah ia bahaya?Produk asal berfungsi

Cara makan Prostalgene

prostalgene, pasangan di atas katil

Arahan penggunaan dalam manual menyarankan anda meminum produk ini. Para pengguna boleh membaca semua maklumat berkaitan yang tertera pada manual. Jika mempunyai sebarang soalan, anda boleh mengisikan borang online yang disediakan dalam laman web rasmi ubat Prostalgene dan hantarkannya kepada kami. Salah seorang daripada ahli kami akan menghubungi anda sebentar kemudian untuk memberikan bantuan serta tunjuk ajar tentang produk.

Beginilah caranya untuk mengaplikasikan cecair perangsang keberahian Prostalgene dengan menggunakan 3 teknik mudah:

 1. Larutkan 10 titisan cecair ke dalam 150 ml. air masak di dalam gelas ataupun jus perahan segar.
 2. Minum campuran ini pada waktu pagi dan petang.
 3. Ulang prosedur selama satu bulan.

Prostalgene komposisi dan bahan

jatuh, pasangan di atas katil

Cecair perangsang sifat maskulin Prostalgene mengandungi herba organik serta ekstrak daripada tumbuhan. Kesemuanya tidak akan mendatangkan alahan. Ciri ini membuatkan produk ini selamat untuk penggunaan harian. Tiada sebarang aduan mengenai kemungkinan kesan sampingan, reaksi alergi ataupun larangan penggunaan.

Di sini tersenarai antara komponen utama yang terkandung di dalam komposisi:

 • Ekstrak Buah Saw Palmetto: Sangat bagus untuk kesihatan kaum lelaki. Ia tinggi dengan sumber mineral & elemen yang dapat menstabilkan tahap hormon kelakian di dalam badan. Memberi impak positif terhadap kelenjar prostat.
 • Ekstrak Herba Tribulus Terrestris (Bullhead): Amat terkenal untuk meningkatkan keberahian & nikmat kepuasan. Ini dapat merangsang perasaan asmara kedua-dua jantina serta meningkatkan ketahanan tempoh bersama.
 • Ekstrak Herba Epilobium parviflorum (Hoary Willowherb): Merangsang pengeluaran air kencing & proses metabolisma badan.
 • Magnesium Klorida: Mengumpulkan tenaga dan stamina di dalam badan, agar dapat membantu dalam proses pembentukan tisu otot yang kuat serta tegang.

 

Kekal Maskulin untuk Kebaikan Kehidupan Alam Dewasa!

prostalgene, keintiman

Menyelesaikan permasalahan kulit setelah usia meningkat serta mengelakkan sakit belakang dan sendi akan menjadi rumit. Anda harus mula berjaga sejak usia awal lagi. Begitu juga dengan aktiviti keasmaraan. Ia juga memerlukan penjagaan rapi. Anda harus cuba dengan terbaik untuk makan secara sihat dan menjalankan senaman setiap hari. Juga, jangan mengendahkan pasangan anda. Uruskan untuk malam romantis bersama jika perlu. Ingat, keberahian dalam diri harus tahu yang anda memerlukannya untuk bersama dengan anda!

Penutup Bicara: Cecair Prostalgene untuk meningkatkan aksi kaum lelaki dihasilkan menggunakan formulasi semula jadi. Ia berfungsi untuk merangsang perasaan keberahian, begitu juga dengan proses metabolisma badan dan pengeluaran air kencing, yang dapat dikaitkan dengan kelenjar prostat. Para pelanggan berkongsikan pendapat positif dalam forum online. Mereka merasakan bahawa produk ini berfungsi dengan lebih efektif berbanding barangan alternatif lain di pasaran digital.

Kemas kini Penting 18/02/2021: Prostalgene produk semula jadi tidak lagi tersedia untuk dibeli di Malaysia. Pelanggan berkongsi pendapat dan hasil positif mereka dari penggunaan alternatif lain – Uranol. Harga mereka berpatutan dan kesannya dijamin!

 

2 Comments

 1. zakaria sheik othman 13/01/2021
 2. Ab Rasid Selamat 21/06/2021

Leave a Reply